Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2013

Heppy besdey nono

Malam tadi wa kene keje overtime. Beb wa teringin nk sambut ambang tahun baru yang kat shah alam yang ade Ustaz Azhar tu. Tapi apo nak buek, den keno keroje.

1st January pada wa tiada yang special melainkan ia tarik lahir wife gua dan tarikh majlis perkahwinan wa kat melaka. Malam tadi wa pi la alamanda cari some gift untuk nono. Dapat je, wa simpan dalam motor. Wa plan nak bagi mase die bangun tido.

Sharp kol 5 pg wa bangun and setup hadiah kat atas katil. Sekali mata a'isyah terbuka die pun bagi cute smile kat gua seolah cam die pun pakat ngan gua. Sekali time tu nono terjaga.

Ces tak jadi suprise gua.


Anyway, selamat hari lahir untuk insan yang amat wa cintai...my luvly Nono!