Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me n a'isyah


kerap juga wa kene a'isyah.

Semalam wa bawa die pi ofis. Pengasuh die maknye kene stroke, pastu opis nono tengah kelam kabut sebab pindah tempat. Tu yang wa bawa pi opis.

Kat opis semua nak dukung die, tapi maklumlah anak ni jinak- merpati. Pegang kejap je boleh pastu nangis. Now still berdua dengan die. Sebab mamanya tengah berseminar. Kami sedang melepak di bilek. Manje a'isyah ni ngan wa.

Anak papa kan...

0 buah fikiran!!!:

semalam cari harta karun


Penat , tapi fun.

Itu la treasure hunt. Menang memang tak la. Payah nak menang. Tapi semalam sikit lagi nak menang. Tapi task last tu memang ar..semua boleh blur ..bukan rezeki.

Team wa antara terpantas sampai ke last checkpoint . Task yang last tu kena buat layang-layang. Mak ai, memang tak pandai betul kitorang nak buat layang-layang. Huhu, memang kelakar la. Bayangkan team dah dapat no 6, tapi disebabbkan layang-layang tu, kitorang dapat no 16.

Lawak betul la. Treasure hunt ni organize by MOf punya open day. Member waajak masuk lagi kalau ada. Mesti join punyer la lain kali.


Ini lah layang kami. Tak boleh terbang! haiyo!

0 buah fikiran!!!:

Ramadhan, kedatangmu umpama datangnya seorang kekasih


Amat tersentuh wa bile dengan sedikit tazkirah dari Ustaz Rashid, guru yang wa talaqqi quran. Ramai sangat tak dapat jumpa dengan ramdhan. Beruntungnya dapat jumpa ramadhan.

Kata ustaz, penuhilah dengan tadarus dan tadabbur quran. Ramadhan bulan turunnya quran. Mari kita rai dengan Quran. Rasa rindu nak tadarus dengan Ustaz Rashid lagi. Ade lagi satu kelas sebelum ramdhan ni. Wa rasa sangat best kalau ustaz teruskan kelasnya masa ramadhan ni.

Quran.. dan ramadhan tak boleh pisah. jom semarakkan jiwa dengan quran!

:- buku kat atas ni sangat best.. cuba la cari dan baca.

0 buah fikiran!!!: