Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Februari, 2015

Rindu bertandang lagi

Tiada tempat yang lebih indah dari sana..
Madinah munawwarah.
Ye...aku masih merindui. Umrah 2013. Berlari anak dari mubarak silver ke masjid nabawi. Melilau-lilau di dalam masjid tercari2 di mana maqam nabi. Keindahan raudhah.
Semoga aku ke sana lagi. Di sana lahirnya sebuah cinta.
Aku memasang impian jadi mutawwif. Dengan harapan aku boleh kerap pergi sana. Aku cuba mengorak langkah dengan ambil kelas arab. Dengan harap dapat aku ke sana , demi sebuah cinta.


Menonton bola afc cup!

Layan game ni mlm ni. Wa x berape fanatik. Tapi suka tengok team jdt ni. Penuh emosi selalunye.
Dan mungkin sebab gua ade kampung kat johor.
Game malam ni game afc men. Lawan kelab dari india.. wa pun tak tau
nak sebut namenye.
Tengok je malam ni.

update result:- jdt menang

2015 feb

Tak tahu kenape terase nak update balik blog ni. Rase macam dah tak trend. Dalam-dalam tak trend tu masih ade lagi yang tegar berbloging. Hebat dorang sebab istiqomah berblog. Mungkin juga sebab gua tertengok ben ashari masuk tv al hijrah kot . Tu yg tergerak nak update balik ni. Semalam balik mengobat kat klinik wa rase macam kene ikut hantu plak....Gerammm je...