Menulis Bukan Kerna Nama

Sabtu, 9 Ogos 2008

Karaoke beb...


Baru sebntar tadi aku berjalan-jalan dengan rakan-rakan ku. Bosan-bosan kami pun planlah untuk ke karaoke.

Apa lagi sinaran la beb...

Hampir dua jam juga kami melalak kat sana. Antara lagu favourite aku , lamunan terhenti, memburu rindu, bayangan gurauan and banyak lah lagi. Sampai kering tekak di buatnya. Aku ingat macam nak terai masuk jangan lupa lirik saja.

Teringat aku tahun lepas berkaraoke dengan acik and angah di k-box Melaka sentral...
Share:

1 comments:

amirahsyuhada berkata...

aplah yang best karaoke ni bro, aku memang tak faham lah bro, aku taknak start nanti aku takleh stop, karang ko jugak yang parah.