Menulis Bukan Kerna Nama

Khamis, 30 April 2009

Member baru 1

Tadi aku pergi subaidah dekat Hang Tuah Mall. Setelah berminggu aku tunggu proses untuk loan 'kawan baru' aku, akhirnya sain juga aku agreement dia.

Ramai tanya aku kenapa sekarang aku terfikir nak beli dia. Aku jawab sebab sekarang aku perlu dia unutk teman aku, ya lah teman aku sepanjang hayat. Tapi aku memang minat dengan dia. Baru aku faham angah cakap dulu.

Bincang punya bincang aku tanya bila boleh keluar, dia caka 'kawan baru aku ni minggu depan keluarlah. Sekarang ni aku dah angau asyik tengok gambar dia.

'kawan baru'...
Share:

3 comments:

HLiza berkata...

Model apa ye..

Mr feckry berkata...

rahsia

Tanpa Nama berkata...

'kawan baru' tu 'anak dara (brand new)' ke 'janda (2nd hand)'???