Menulis Bukan Kerna Nama

Khamis, 24 September 2009

Kerja Kosong


Aku baru balik berjalan raya dengan ibu. Tengah on da way balik, terdengar berita kat hot FM. Persatuan Bina Badan Melaysia sedang mencari ikon Bina Badan baru dalam masa 5 tahun akan datang.

Ini berikutan kenyataan Ikon Bina Badan Negara Sazali Samad akan mengundurkan diri dari arena bina badan. Terus aku terpikir nak masuk gym balik. Nampaknya ada satu mission untuk negar perlu aku sahut ni.

Minggu depan start trainning...!
Share:

3 comments:

HLiza berkata...

Dik, boleh dik! Along ada terbaca yg raya ni Sazali tak sentuh benda bersantan langsung..kagumnya dengan disiplin dia dan teringin nak ada semangat macam tu..tapi tak yahlah pakai cawat camtu bila dah jadi ikon nanti..tak dpt kubayangkan buruknye..

abe jol berkata...

laaa..ape kau letak gambar angah pakai suar pendek ni tanpa kebenaran

AZIZAN & HAFIZAH berkata...

nak jemput join affiliate kami http://www.jombinabadan.com