Menulis Bukan Kerna Nama

Sabtu, 26 September 2009

Bowling Raya 2009

Bola ni aku nak buat curve. Tapi die macam...

Masa jalan raya hari tu, bebudak ni sempat juga ajak pi main bowling. Orang sibuk berjalan raya dorang ajak pi main bowling. Dah la lame gile aku tak main bowling ni. Tapi sekali sekala ok juga kan.


Seingat aku last sekali main bowling dengan family along kat perak hari tu. Bowling sukan seronok-seronok aku je. Aku tertarik dengan cara balingan nik. Bola die curve. Aku pun minta lah dia ajar aku cara balingan macam tu.

Hahaha..setelah puas aku belajar, akhirnya aku dah biasa dengan teknik balingan bola curve. Kire macam Shalin Zulkifli la. Cuma baling aku tak cukup mantap lagi sebab rata-rata pin akan tinggal 2 or satu yang tak jatuh.

Lama betul Tak keluar dengan bebudak ni. Rasanya hanya hari raya je yang dapat buat kitorang berkumpul macam ni.

Aktiviti bowling ni kire mengimbau zaman kitorang masa budak-budak dulu la. ya la masing-masing dah ade life sendiri. Yang dah jadi bapa pun ada. Cepat betul masa berlalu. Anyway goodlucks kat they all...yang jual keta tu..harap-harap dapat jual banyak supaya boleh belaja aku lagi lepas ni.




Slidshow bawah ni antara cebisan gambar masa bowling hari tu. Untuk kengkawan semua..selamat hari raya. Maaf Zahir batin. Kalau ada tersilap kata kire kosong-kosong. Semoga kita jumpa lagi.
Share:

3 comments:

HLiza berkata...

korang kalau dah posing ramai2 tu macam mafia..takut along..

Mr feckry berkata...

geng rimba bara

Nazura Iqa berkata...

Geng rimba bara tu pe???

Iqa tengok.....

Macam sekumpulan super hero ade la.....