Menulis Bukan Kerna Nama

Ahad, 4 Oktober 2009

Man Utd 2 Sunderland 2


Tension pula aku tengok game Man Utd malam tadi. Dari minggu lepas dorang macam dah tak power lagi. Aku nasihatkan fan Man Utd tu kalau ada sakit jantung lepas ni , jangan tengok la.
Pasal, tiap-tipa game memang mendebarkan. Macam semalam, keluar je toilet aku tengok Sunderland dah sumbat sebiji. Mana tak hangin. Tapi takkan jadi ayam pulak kat tempat orang.

Berbatov semalam memang cun la gol die. Sekali bicycle kick la die buat. Malam tadi aku dah syorkan kat Alex tua, lepas game ni ko gembat Foster dengan Valencia. Memang macam mangkuk la Foster lepaskan 2nd gol.

Aku rasa kalau aku jadi keeper pun lagi baik la.

Nasib last minit dorang dapat score. Negro gelap Patrick Evra ni juga yang jadi penyelamat semalam. Kalau tak, aku rasa player Man Utd balik jalan kaki je malam tadi...
Share:

0 comments: