Menulis Bukan Kerna Nama

Ahad, 25 Oktober 2009

Mana perginya plug aku

Ceh motorku kehilangan plug. Dah petang ni ade race kat sepang. Nanti spark ngan rossi mesti bising punya sebab aku lambat.

Terpaksa aku call trompet untk buka kedai motornya untuk plug baru.

Tadi rossi call aku..jalan nak masuk pintu sepang tu dorang pasang boncer besau-besau la..

Nak masuk je kene tunujuk sticker the doctor. Nasib aku tak cabut lagi sticker tu. Harap-harap petang ni tak ujan. Kalau menang petang ni aku angkut angelina jolie pusing satu lap kat sepang ni.

Ish kaburator sumbat plak.."Trompet bagi spanar 14' kat aku..nak buak enjin jap."

Welcome to sepang 2009 moto gp!
Share:

3 comments:

Tanpa Nama berkata...

maakkk aaii....!!!
Berangan kuat!!!

Mr feckry berkata...

berangan sikit je

Nazura Iqa berkata...

Merempit ke?