Menulis Bukan Kerna Nama

Isnin, 26 Oktober 2009

LIverpool 2-0 Man United

Kebakaran berlaku di hati si tua yang berambut putih tu. Sebelum game cakap besar macam boleh menang.

Tension melihat muka Alex tua yang cakap cam boleh menang je malam tadi.

Dapat sikit pengajaran dari Benitez yang sentiasa merendah diri walaupun memang ketinggiannya yang tak cukup tinggi.

Separuh masa pertama, sambil bergayut dengan HP aku dah bajet dah, malam ni Man Utd cam nak kalah je.

Liverpool main laju gila malam tadi. Rasanya dari segi penguasaan bola 78% liverpool control.

Cuma kadang-kadang Man Utd bagi counter sikit. 2nd half Torres yang digembar-gemburkan striker Liverpool yang sudah lemah tu kasi sumbat sebiji gol. Kalau Man United di gelar pasukan yang mengila di akhir perlawanan, memang tepat la. Tapi gila sampai tak ingat nak jage gawang sendiri.

Padah kalau terlampau ghairah cari gol.

Sekarang ni aku tengah arrange game boxing benitez dengan alex. Alex dikatakan sangat tidak berpuas hati dengan kekalahan semalam. Lepas je game semalam alex msg aku, "bro..lu arrange gua punya game boxing dengan beni jendol secepat mungkin..."
Share:

4 comments:

Tanpa Nama berkata...

Relax la...
hero kene kalah dulu...
hujung2 baru lah menyerlah...

Saje jer tu MU bg muka kat liverpool..

tension giler tak dapat tgk game yg bersejarah itu...
harap2 dpt tgk ulangan...

Mr feckry berkata...

tengok kat man utd tv.ade je rakamannye

Tanpa Nama berkata...

Budak lelaki kat kelas aku sumer mengantuk je tadi, bila aku sebut je MU, terus ada yang nak baling kerusi..haha

cik CumeY berkata...

huhuuhu....

tak sempat tengok bola lagi...huhuhu