Langkau ke kandungan utama

Relax di hujung minggu

Hari minggu..

Pagi, habiskan masa kat gym. Macam nak pecah urat-urat di badan baru la rasa penat. Pastu balik rumah .

Ni ha gambar gua kat gym. Sebelah gua ni instructor gua. Dia ni tak suka ambil gambar. Gua bagi epal hijau sebiji terus die posing macam ni.

Petang.....

Bentang tilam depan tv.........

Tekan-tekan remte astro.....

104....Benci bilang cinta ( drama indon )
105...Isabella..( tak layan )
103..lagenda manusia ular & Kurcaci ( cerita hindon lagi )

Padam tv, pasttu...berdengkuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrr.....(dalam mimpi gua pikir, kenapa hujung minggu tak ada cerita sedap?)

Kan best hujung minggu ni ade cerita...
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,



Semalam jelajah inovasi gua kalah...jangan tanya gua kenapa...

Ulasan

HonEyBuNNy berkata…
tido jek..jangan dok berangan..heheh...
Mr feckry berkata…
honey:aik camne lu tau gua tengah berangan
::cdot the dot:: berkata…
ensem hek uncle tu..badan dia sedappp...
annfrendly berkata…
hehehe...
mantop punye lengan.. kalau hayun kat orang jahat.. abes tercampak penjahat tu kat semak..

eh dari layan TV yang takde citer best baik gi jumpe nono kan..kan..
Mr feckry berkata…
cdot:kawal nafsu
Mr feckry berkata…
ann:gud idea tu
Hazzy Ishak berkata…
fuyooh instructur masih gagah lagi ye
Mr feckry berkata…
hazzy:2 tahun lagi nak pencen tu
intanurulfateha berkata…
best ah ceta gila gila remaja tu
terasa muda
awwww~~
Anna Boleyn berkata…
haha pinjam lengan sat!! nak tanya gak..kenapa kalah? ;p
tia berkata…
gila gila pengantin remaja lg best! ;)
b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata…
dvd ori certa pejal dan rosham ni bari 9.90 aje dapatkan di kedai cd berhampiran...
kalu basah kang kena mani junub
Sesumpah berkata…
gile tuff


boleh tolong aku pindahkan barang2 ke rumah baru wawawa
Mr feckry berkata…
intan: zaman gua baru lahir tu
Mr feckry berkata…
anna:tak ada rezeki la
Mr feckry berkata…
tia:a'ah ek..layan citer tu
Mr feckry berkata…
brutal:gua dah beli dulu, tapi dah ilang
Mr feckry berkata…
sesumpah, tak ada hal la
Redbloodsnow berkata…
whoaa! beso tuh ketul muscles....hehe
BeJeRd In-Da HoUsE berkata…
perut?perut?

ade 6pax tak?
Mr feckry berkata…
red:gua nak kecik kan la
Mr feckry berkata…
bejerd:lama lu menyepi

Catatan popular daripada blog ini

Band Rimba Bara

Band rimba bara.

Mungkin lu orang tak pernah dengar nama band ni. Sebab band ni dah lama menyepi. Band sebenarnya berada di zaman masa lu orang hingus meleleh kejar-kejar dengan jiran main galah panjang.

Band Rimba bara ni memang pernah top dulu. Band ni femes dengan lagu anak etek tok wi, pukul berapa datok harimau, gelang si paku, dan beberapa lagi hits mereka yang pernah jadi igauan.

Kalau lu orang tak kenal, dia sebenarnya sezaman dengan Black Dog Free, Zurah Three, Amr Curl.

Inilah wajah vokalisnya. Nama vokalisnya adalah ZUL KAPAN. Dengar cerita band ni stop dan menghilang sebab vokalisnya telah menghilangkan diri. Gua pun tak tahu kenapa dia menghilangkan diri.

Sehingga kini kehilangan beliau sehingga kini masih menjadi tanda tanya.

Satu ketika dahulu vokalisnya pernah menjadi kegilaan remaja , rebelia, dan retua di zaman itu. Di mana-mana saja wajahnya terpampang di jadikan poster.

Beliau juga menjadi rebutan syarikat pengiklanan seperti, renoma, crocadile, dan hello kitties.

Kisah sk…

Oh mat Ganja

Oh mat ganja...
Batang betik botol coca cola
Ganja datang dari pulau jawa
Lalalala....

Pernah dengar lagu ni? Kalau main gitar code dia C, am, f, g.

Lagu ni tesen yang ajar gua( aku masih orientasi dalam guna ganti nama ini) main. Gua senang dapat lagu ni, pasal senang giler.

Gua nak cerita pasal ganja. Lu orang nak dengar or not itu lu orang pasal.

K, gua tahu story ganja dengan student IPT memang tak boleh di pisahkan. Bohong le kalau lu orang tak pernah dengar. At least yang awek tu, mesti pernah dengar classmate lu orang ambil benda ni kan.

Dalam pengalaman gua, gua tak isap. Tapi member gua dulu ramai yang isap benda ni. Ganja atau lebih dikenali sebagai canabis atau hemp memang top la bagi bebudak IPT. Pasal ini satu-satunya jenis dadah yang murah. Pasal tu Bob Marley tanam kat Jamaica pokok ni.

Meh gua nak cerita pasal bahayanya ganja bagi orang yang tak isap. Boleh sampai mati tau.

Cerita dia begini. Gua telah di datangi oleh member gua yang gua panggil Fabb. Dalam gua lepak dengan di…

Telur separuh masak

Makanan berkhasiat penting untuk diet yang sihat. Kalau makan junk food je, pastu konon tak makan nasi, ayam, daging...mana boleh.

Sebenarnya protien gua dah habis. So, gua tak nak ambil protien untuk muscle lagi. Alasannya adalah sebab costnya mahal. Sebagai alternatif lain, gua tukar protien susu tu dengan makanan yang berprotien.

Atually gua masih lagi amalkan diet tak makan nasi. Tapi gula gua dah start minum dah. Tak pantang, dah minum macam biasa dah. Sebab gua pernah try, tanpa protien muscle tu dan diet tak makan nasi dan dan tak sentuh gula badan gua memang tak boleh tahan. Dulu masa ada protien muscle tu badan gua steady je.

Setelah gua tanya dengan otai2 bina badan, dorang kata telur separuh masak adalah alternatif yang terbaik. Sebab dia mengadungi jumlah protien yang banyak. Tapi mesti sepruh masak. Jangan pula di goreng. Tapi kalau rebus ok.

Telur separuh masak bagus untuk dijadikan breakfast meal. Setakat ni gua cuba makan telur sepruh masak dua biji masa breakfast. Sebab g…