Menulis Bukan Kerna Nama

Selasa, 18 Januari 2011

Sendat


Apa yang sendat?

Sendat selalunya di kaitkan dengan ketat. Bila pakat baju ketat, mesti perkataan sendat pun menyusul. Contohnya macam ni," awek tu pakai baju ketat la, nampak sendat."

Tapi gua bukan nak tulis pasal baju yang ketat. Pasal jadual gua nampak macam dah mula ketat.

Gua di panggil lagi untuk turut serta team tug of war MOF. Semalam kelab khazanah telah menghantar peonnya merangkap kapten pasukan gua. " Beb, surat dah keluar. Petang esok turun trainning. Kita ada game hari wilayah ni. Game kat Dataran Merdeka," macam tu la bunyinya dari zamri peon yang merangkap kapten pasukan gua.

Wah, ada ke masa gua ni.

Gua dah susun dah. Pagi kerja, tengah hari pergi gym. Pastu masuk kerja balik. Petang ambil nono, pastu pergi trainning. Malam gua lepak dengan nono. Ok kot. Cuma gua takut gua yang tak tahan nanti.

Tak apa. gua cuba dulu.

:-semalam gua tengok citer khurafat
Share:

7 comments:

alinac lover berkata...

waaa byk btoi aktivit

Mr feckry berkata...

alinac:nak buek macam mano

POSH76 berkata...

bessnyer rajin bergym mesti body mantop!!!

efa berkata...

rajin pi gym erk..wo0..best tak cerita khurafat tu?

embun d tengah malam berkata...

sungguh ketat aktiviti

nono berkata...

amik saye tu salah satu aktiviti ye? :p

*nk ikut g training,leh jog kt stu..bleh ke by?

E.d.Y berkata...

wow..rajinnya bersenam..bagus2..