Menulis Bukan Kerna Nama

Khamis, 10 Februari 2011

Dah banyak da


Sekarang kat tengah jalan, dah ramai yang pakai jersey Malaysia. Tak kira la samada bawa pi tenngok wayang ke , pi date ke, mane2 la.

Gua dan nono pun dah beli sepasang. Tapi tak sempat plak nak snap gambar bersama.

Tahniah beb, buat Malaysia yang sekarang ni dah power team bola dia. Gua proud beb bila pakai Jersey Malaysia bawa pi jalan-jalan. Selama ni asyik pakai negara orang punya jersey je kan. Apa kata kita semua tukar, pakai jersey Malaysia pula.

Kita Malaysian citizen...! Kan lawa jersey Malaysia tu..tahniah menang dengan Hong Kong 2-0 semalam.
Share:

12 comments:

YanaMIB berkata...

banyak stok takde daa jersi mesia nih..klu ada pon kualiti ting tong..tp arga bapak mahal! dem! ko bli katne? bli satu utk aku and ujang gak...hihi~ =P

Mr feckry berkata...

beli kat melaka..al lu cari je kat alikhsan

Redbloodsnow berkata...

nak cari jersy sarawak ah nnti
hope hado utk girl..hehe

eqbalzack berkata...

malaysia dah makin bagus...sebab dapat habuan ribu riban hari tu ko..hehe

alinac lover berkata...

waaa tahniah la kt dorg

nnti pakai la nk tgk~

man yusoef berkata...

yup btol!! aku bangga jadi anak Msia...serius aku pon nak beli satu jersi team Msia...huhu

naz berkata...

bila ramai dah pakai, baru negara ada kelas tersendiri :)

E.d.Y berkata...

malu nak pakai jersey malaysia..bukan sbb baju xlawa, bukan sbb malu jadi rakyat malaysia, malu sbb badan xcukup fit nak pakai jersey fit tu...haha

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

tahniah msia :D

misz molecule berkata...

kasi adiah kat sy bleh??hhhaha

velasrizal berkata...

kt mana2 pn blh dpt skrg ni..

Hukum Menyambut Valentine Day @ Hari Kekasih 14 Februari

Afzainizam berkata...

_____♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
______ ♥♥♥♥♥♥♥♥SAY NO TO VALENTINES
_______♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥DAY♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
_________♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

uihhhhhh aku selalu beli buatan siam punya pasar malam ajerrrr.....

hahhhh cari al iksan johor payah nak cari lahhh