Menulis Bukan Kerna Nama

Rabu, 16 Februari 2011

Mas Cool Lean


Lelaki muskulin...

Dari dulu gua tak paham ape maknanya maskulin. Siap kat kedai mamak yang jual majalah tu pun jual majalah maskulin.

Lelaki macho ke?

Once upon time a go, gua di offer jadi cover magazine...nak tau magazine ape... one dey gua akan bagi tahu..

Gua tengah poning ni sebab terpakse bawa balik keje kat rumah, tu yang mengarut sikit ni malam ni. Tak pe, walau sebanyak mana pun gua tetap akn cuba menghabiskan kerja gua.

Jap nak ngaru sikit...

Sekarang ni gua tengok mat rempit ramai yang dah convert jadi gengster.

Pulak tu, gua tengok ramai gangster-genster melayu gemuk-gemuk. Gua terfikir, kalau la kene kejar polis, tak ke semput nak lari.

Cube la kempiskan perut.

Beb, ade satu benda yang menarik pasal perut kempis. Muhammad bin Abdullah s.a.w berperut kempis. Jadi mari kita ikut. Sunnah tu.

Tengok, ngarut lagi. Keje tak juga siap juga.
Share:

4 comments:

HonEyBuNNy berkata...

cayook2....moga ciap kerja...;-)

Mr feckry berkata...

honey:ok siap

alinac lover berkata...

hahahha btol2..dah la gemuk..jd gangster.meluat!

Mr feckry berkata...

alinac:betul2