Menulis Bukan Kerna Nama

Khamis, 17 Februari 2011

Rindu nak main bola




Seyes, rindu gile nak main bola.

Gambar atas tu masa wakil Jabatan Akauntan gua. Main untuk game jabatan. Gambar bawah pula kat kompleks kampung pandan.

Actually kompleks kampung pandan banyak sejarah dengan gua. Masa kat kolej dulu la. Gua main bola tournement kolej. Gua main position gol keeper. Gua lupe pula nama team gua masa tu ape. Tapi yang gua ingat gua main sampai final. Dalam tournement tu gua hanya bolos sebiji je. Tu pun masa final. Kalau tak bolos dah comfirm team gua champ.

Masa separuh akhir team gua seri 0-0. Terikat sampai la penalti. Disebabkan kecekapan dan ketangkasan gua, pihak team lawan tak mampu memboloskan walau sebiji dalam sepakan penalti. Bila sepakan terakhir dorang gua safe, teamate gua semua lompat kat gua. Nasib tak patah riuk gua masa tu. Gua ape lagi buka baju lari kan fan team gua yang gurl(awek-awek kolej) .Memang poyo masa tu. Bajet macam beckham la tu.

Terkenang gua time tu. Sekarang gua kena slow sikit bab bola. Pasal siku gua plak tulang dia ada lari sikit. Ni semua pasal futsal la. Nak jadi victor valdes sangat, kan dah injured.

Rasanya nextweek nak noin la budak opis gua main futsal.
Share:

7 comments:

efa berkata...

best kan main bola? lama dh tak main futsal nk pi main gak la huhu

YanaMIB berkata...

jgn berenti bersukan babe...org kata laki klu dh kawen bdn cpt nek..org yg kata, aku taip jek..kehkehkeh~ =P

E.d.Y berkata...

sama la..lama xmen bola...main "bola" sendiri je..haha

Sesumpah berkata...

huaahh ucle fek slim siod

jgn da kawen buncet suda haha

Nazatul shima berkata...

jap2..nk ckp, cantiknye wife ko..:)) hehehe..

tia berkata...

nnt ajar ank plak main oke ?

hihi!


sabar taww! karok tuh tia launch kan isnin depannn! hihi! thanx supportt! ;)

Mr feckry berkata...

tia:wokeh