Khamis, 29 September 2011

Pelik juga mimpi wa tadi.

Wa mimpi wa kat melaka tadi. Wa lalu depan umah yang wa rasa bukan rumah gua. Tapi design rumah tu adalah rumah melaka. Seingat wa rumah tu memang wujud. Entah pehal design umah tu masuk kat mimpi wa tadi.

lebih kurang macam ni la rumah tu


Kat depan rumah tu ade letak banner advertise pasal santau. Kire die promote perkhidmatan nak buat santau. Kat tangga rumah tu ade sorang mak cik. Muke tu agak familiar tapi wa tak kenal.  Dia panggil wa umapam seorang pelacur memanggil pelanggannya. Memang macam haram.

" Adik nak buat santau?" tanya makcik tu.

Tetiba datang seorang awek yang wa rasa macam seta yang saje nak goda wa. "Marilah buat , kita buat kat kaki, bagi kuat kaki adik ni," ajakan wanita yang beriya-iya ajak gua.

Dalam kepala wa pikir, ok gak kalau pasang, nanti kalau tak best buang je la, wanita tu joinventure dengan makcik tadi letak santau (santau ek, bukan susuk) kat kaki wa.

"Ha cuba adik hentak kaki," asking from that gurl..

Wa cuba, memang kuat la...rasa kebas tiga bulan pun ade(macam lawak jozan dalam Maharajalawak).

Lepas tu wa pun terjaga. Actually, mimpi ni mainanan tidur. Jangan kita percaya.  Anggap je ia sebagai hiburan yang Allah anugerahkan pada kita masa tidur. Jadi cukup sekadar wa share ngan lu orang hiburan lenaan mimpi wa. Ni fresh punya mimpi, baru je kejap tadi wa bangun tidur.

Malam ni malam jumaat......

1 ulasan:

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

wah rumah idaman kalbu tu.. Mimpi yg aneh.. blh pasang santau kt diri sendiri. tu cr penyakit.. :D