Sabtu, 17 Disember 2011

futsal friendly...kalah teruk

dulu masa zaman kolej wa digelar victor valdes

Lame gak tak main futsal.

Ade laa dalam 3 bulan. Bola padanng , lagi la lame. Wa, dari dulu memag keeper legend.. Wa ingat dengan  gelaran legend, wa sudah bersara dengan selamatnya. banyak faktor yang buat wa rasa cam dah malas nak main bola.

Lutut wa  sakit, pastu. wa sebab lutu sakit, pergrakan wa mat teerbatas. Position wa sejak dari sekolah lai keeper. Tapi sebelum wa injured kat lutut, wa umpama harimau berantai bile jaga gol. Pntang ade peluang dari gol sendiri, wa akan drible bola sampai ke gol lawan.

Tu dulu la, tapi sekarang, wa cuma boleh main just untuk suka-suka je. Tapi masih lagi bermain untuk opis wa.

Tadi, opis waa buat kerja gile, tak trainning, tak hape, bole friendly dengan team Kelab Sukan Mindef. Jahanam, kena lauk je. Sakit jari wwa ni. Bengkak pula tu....

Jangan tak boleh angkat besi sudah....

Tiada ulasan: