Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Gua lupe ek, last year wa ade tulis citer berjudul Lantai Merah..?

Karl Zafran Ahmad Daniel...!

Dulu masa bujang, banyak masa main lappy..

Sekarang, masa main lappy ade. Tapi, idea je yang dah kering. Tumpah ke mana idea ni ek. Wa belek post lelama wa, terjumpa pasal lantai merah. Sampai episod 8 je?

Hero citer tu name yang wa create adalah Karl Zafran Ahmad Daniel. Entah macam mana la wa boleh dapat nama tu. Main beduk je. Oh, idea kreatif, kembali la pada ku. Semakin aku jauh meniti usia, ketandusan idea kreatif, umpama gurun sahara yang gersang dan hangit.

I will finish the story!

Tahun ni citer ni mesti tamat. Mesti ade ending yang buat orang rasaWOW! Hah, menggelabah la. K, posting ni wa tulis heart to heart tau. Tarak selindung punya.

Karl Zafran Ahmad Daniel?  Nak hidupkan balik la watak tu, jap wa nak mula dari mana ek. ..?

2 buah fikiran!!!:

blog-tips-kurus berkata...

name hero mesti nak canggih panjang-panjang... ;)

AcikTanpaNama berkata...

tah aku dok tunggu tak kuar2 ending dia