Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ramai gile minat collection transfomers


Robot transformers ni memang ade tarikan tersendiri.

Tetambah pulak yang memang syok time nak ubah2 die. Kalau yang kreatif gile tu, beli yang tak pasang lagi. Yang masih cerai-cerai lagi. Kepuasan memasang part by part tu memang ada aura la orang kata. Pastu, kalau yang lagi kreatif, keboleh mentacap body robot tu ikut kaler dan corak yang kita nak. Bila dah jadi, pergh memang puas beb.

Kat opis gua ade dua orang yang buat koleksi. Depa memang minat gile dengan robot-robot ni. Tak di nafikan gua pun tabik dengan kreativiti dorang yang kumpul, pastu siap modified lagi. Memang terbaik la.

Orang selalu cakap, haram simpan menan kat rumah, nanti malaikat tak masuk la, rumah takde rahmat la, betul ke?

Meh refer pada Ustaz...


Dengar dengan jelas...

1 buah fikiran!!!:

Ardini Humaira berkata...

ada ustaz cakap, hiburan tu perlu... macam anak patung.. kalau buat mainan takpe.. kalau simpan perhiasan tak leh... :)