Sabtu, 8 September 2012

Open house AG

wa tengah usha kambing panggang
Semalam opis wa buat open house. Kambing panggang 4 ekor beb. Gua ingat memang trend la sekarang ni mana open house(opis le) mesti ada kambing.

Open house semalam berlangsung dengan majlis persaraan penjawat awam AG. Tim. Menteri kewangan pun datang. Tapi wa tak kesah. Yang kesahnya pihak pengurusan opis wa minta wa baca doa due 2 majlis tu. Nampaknya macam gua je yang depa cari kalau nak bace2 doa ni.

Kenyang gila wa semalam, sampai gua rasa kekennyang tu satu penyiksaan, dan puasa tu satu nikmat.

Tiada ulasan: