Selasa, 9 Oktober 2012

Dinner opis

Semalam dinner opis gua. Best wo, ada kambing golek. Siap bleh tapau sekali. Tahun tema lebih kepada islamic.

Sebab agaknya sebab tu depa buat pertandingan busana muslim, sajak, pastu ade minta team saujana nyanyi nasyid. Dulu selalunya depa akan buat pertandingan karaoke(wa salah seorang candidatenye), this year no karaoke. Laghoooo!

Dalam tengah wa makan tu, team saujana ni sibuk panggil gua untuk nyanyi dengan depa. Tapi wa tetapkan pendirian, no more mic for sing to nite. Lantaklah, depa nak tarik gua ke panggil bagai nak gile ke, wa tetap tak naik. Cukup dah kot zaman2 nyanyi kat stage ni. Dulu tu, kire pengalaman je la.Tahun ni wa pegang mic just untuk baca doa aje.

Yes, tukang baca doa. Tak tahu kenapa orang suh wa, orang minta wa pegi je.

Cabutan bertuah semalam wa dapat hadiah. Untuk a'isyah la tu.


Actually cabutan bertuah yang no 39. Hadiah yang ade tulis MC tu dapat sebab baca doa. Baca doa pun dapat hamper..memang semua orang malam tadi dapat hadiah.

Balik rumah tengok a'isyah tengah golek2. Eh tak tido lagi anak papa ni.

Meh tengok a'isya senyum tergolek2.


ok dats all. Hari ni cuti tapi banyak sikit keje nak buat. Jom doakan anak buah gua yang seat pmr hari ni. Nama dia Umarul Aiman. Semoga Allah beri die 9A , dan jadi anak yang soleh!

Babai, meh a'isyah babai sekali untuk kawan blogger papa...babaiiii..

2 ulasan:

AcikTanpaNama berkata...

alolo..perasan cute la tu. apa da baca doa dapat hamper..kurang pahala..masuk ke hamper..heheh

kechixx hussain berkata...

alolo....muka anak ikut ayahnya lah...;)