Selasa, 1 Januari 2013

Heppy besdey nono

Malam tadi wa kene keje overtime. Beb wa teringin nk sambut ambang tahun baru yang kat shah alam yang ade Ustaz Azhar tu. Tapi apo nak buek, den keno keroje.

1st January pada wa tiada yang special melainkan ia tarik lahir wife gua dan tarikh majlis perkahwinan wa kat melaka. Malam tadi wa pi la alamanda cari some gift untuk nono. Dapat je, wa simpan dalam motor. Wa plan nak bagi mase die bangun tido.

Sharp kol 5 pg wa bangun and setup hadiah kat atas katil. Sekali mata a'isyah terbuka die pun bagi cute smile kat gua seolah cam die pun pakat ngan gua. Sekali time tu nono terjaga.

Ces tak jadi suprise gua.


Anyway, selamat hari lahir untuk insan yang amat wa cintai...my luvly Nono!

2 ulasan:

Anna Boleyn berkata...

Ee comel nye! Happy birthday kat wife bro.. :D

Tanpa Nama berkata...

hello there mrfeckry.blogspot.com owner found your blog via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your website http://mass-backlinks.com they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer most cost effective services to increase website traffic at this website http://mass-backlinks.com