Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Cek darah 122 atas, 85 bawah





Baru-baru ni wa pergi cek darah, nak enjet vaksin pi umrahkan kena wat semua tu. Doktor kate, ok 122 atas, bawah 85. Walaupun wa tak paham, tapi yang wa tau tu normal. Mungkin sebab wa baru lepas sukan jabatan .

Sukan, PSKK. Pesta Sukan Kementerian Kewangan Ke 39. MOF tewas dengan BSN final. Yes no 2. Kalah dalam kehinaan pada gua. Sudah la kalah dengan hina, kena gelak. Hampa, semuanya ada. Memang deserve BSN menang sebab dorang trainning lebih. Sebulan masuk kem. Kitorang trainning pagi je. Mana cukup.

Memang orang kata, next year buat lain. Tapi last year pun dapat 2nd place. Ni juga 'kata orangnya'. Sampai bila nak 2nd place.

Yes wa pernah menang 3 tahun berturut-turut dapat emas dalam game ni. Tapi itu dulu, bukan sekarang. Dulu kami teamwork, spirit fighter tu ade. Tapi sekarang wa rasa sangat hampeh. Yes wa kecewa, pada wa memang sangat kecewa, sebab wa nampak banyak sangat yang pincang dalam team wa. Tak macam dulu, solid. Belum game dah boleh semangat untuk champ. Tapi , tahun ni..

Hampa, dan hampa. ..malu, lagi di hina..


Geng, kite kena buat balik. Kena bangunkan balik semangat champ kite yang dah lama hilang!

0 buah fikiran!!!: