Menulis Bukan Kerna Nama

Ahad, 27 September 2009

2-0 cukup untuk Red Devil


Giler gempak..Mamat berbetov ni score sebiji. Memang rezeki die lah nak kene puji sedunia hari ni.. Mesti Sir Alez belanja di makan chow kuew teow tengah hari nanti. Aku terkejar-kejar ngan membar aku ni nak tengok man utd main.

Tapi hanya di mamak Astro Stadium la kan...

Mane taknya, baru aku teringat kakak aku dah buang chanel sukan akibat astro dengan miskinnya menaikkan harga untuk chanel sukan. Sapa yang untung sekarang? Mamak juga untung.

Paul Scholes malam ni pungut kad lagi nampaknya. Die ingat yellow kad tu macam kad kahwin sedara die ke..Apa pun fan chelsea mesti bengang gile. Giler punya mangkuk chelsea kalah dengan wigan..

Fan Man Utd...mari gelakkan Chelsea...hahahaha...
Share:

3 comments:

one love berkata...

bola?

Nazura Iqa berkata...

Aaammm... not my topic.

Sorry but BBBOOORRRIIINNNGGG!!!

abe jol berkata...

chesea kakah dengan wigan..huk huk huk