Menulis Bukan Kerna Nama

Selasa, 22 Disember 2009

The arrivals

Mungkin ada yang dah tahu tentang kemunculan video-video the arrivals. Tapi tengok kat youtube je kan.

Ok sekarang aku link kan web ni:http://www.bestnya.com/dajjal/

Dengan link ini, clip the arrival boleh di download dengan hanya sekali click je. Lepas ni tak payah la nak susah-susah nak tunggu buffering kat you tube tu lame-lame. Aku tahu perasaan menunggu buffer tu lame-lame. Kalau nasib malang internet buat hal.

Kenapa mesti tengok the arrivals ni?

Clip ni kalau korang nak tahu, kena tengok sendiri. Cuma yang aku boleh cakap clip ni cerita dia lebih menarik dari cerita titanic,2012,tsunami, amergadon dan juga filem-filem seantero dengannya tu. Serius best. Siap ada cinta feeling-feeling sekali. Macam-macam ada dalam clip ni.

Tak banyak clip dia. 50 je. Sikit je kan.

Lepas tengok baru korang tahu apa yang best. Ok aku buka sikit la point clip tu.Tiga benda je, sex, song , sport.

Tu adalah antaranya. Yang lain nak tau tengok sendiri.
Share:

3 comments:

Embun berkata...

7 0rang dalam pic tu aku knal

Mr feckry berkata...

picture mana? tu kan tower sauron

Would Self-reliant berkata...

Macam best jer... tapi bila u kata ttg 3 perkara tu... tak jadilah...