Menulis Bukan Kerna Nama

Jumaat, 4 Jun 2010

Sangat kecewa


Tension, kecewa.

Tu je perasaan yang gua rasa sekarang. Gua di landa masalah kecederaan di bahagian lutut KEMBALI.

Satu hakikat yang paling sedih buat gua.

Rabu lepas, macam biasa la tiap-tiap rabu gua ader main futsal. Malam tu gua telah di takdir berlaku kecederaan di bahagian lutu kanan gua. Ianya berlaku akibat gua salah step masa gua main bola.

Rasa macam nak pitam sebenarnya. Tapi gua tahan dan buat muka selamba. Gua cakap kat kawan gua tak ada apa-apa, salah urat sikit je. Lepas jatuh, gua terus keluar dari court futsal. Gua urot sendiri. Rasa sakit memang bagai nak gila sebenarnya. Sebab lutut gua memang ada problem sikit. Dulu pernah jadi macam ni. 3 bulan gua tak boleh jalan.

Hari ni dah masuk hari kedua. Tak baik lagi lutut gua. Esok ada game bola sepak padang di Inspen. Anjuran office gua. Gua agak risau untuk main besok.

Gua memang teringin nak main game besok, sebab kementerian kewangan akan pilih bakat baru untuk di serap ke pasukan bola sepak dorang. Dorang akan lihat dan select esok. Tapi gua tak sure gua boleh main dengan baik sebab lutut gua ni semakin membengkak.

Geram rasa pun ada. Sebab sekarang ni , gua tengah fit. Sayang betul, time tengah fit lutut pulak injured.

Mungkin sebab 3 bulan ni gua train teruk sangat. Tak rehat. Ya la, rehat pergi gym. Petang pergi gym. Pastu malam main futsal. Kalau sempat petang gua trainning tarik tali pula. Kalau robot gua rasa boleh meletup.

Gua harap lu orang doakan lutut gua cepat smbuh dan gua boleh main bola dan pergi gym.
Share:

16 comments:

Mak Su berkata...

susah nih..... ish ish ish, moga cepat2 sembuh

Mr feckry berkata...

Maksu: hopefully

ardinihumaira berkata...

semoga cepat sembuh dan bolah turt sertai game besok! amin...

Mr feckry berkata...

ardini:gu harap macam tu la

annfrendly berkata...

laa kesiannya.. semoga cepat sembuh..amin..
kena rehat sampai betul2 pulih ni..

y@n@ M!B berkata...

kalau lutut dah sakit tu maknanya kaki tu mintak rehat la tu..jadi pergi la rehat..huhu~

semoga cpt sembuh =)

Mr feckry berkata...

yana:masalahnya hati ni tak mau rehat

Mr feckry berkata...

ann:taktau la nak rehat ke tak

KampungChelsea berkata...

Helo bro,minat bola ? Jom join blog bola versi piala dunia ni di http://kampungpialadunia.blogspot.com ,ok thanks n bye

alinac lover berkata...

smoga cpt sembuh ya :)

rin~eirie de' sEcond berkata...

hrp2 cpt2 kembali sihat..

Mr feckry berkata...

ririe:thanks

Mr feckry berkata...

kampungchelsea:ok

Mr feckry berkata...

alinac:doakan gua

::cdot the dot:: berkata...

y allah ya tuhanku...ko sembuhkan la kecederaan kan ku ini...

mudah2an apa yg dia hajatkan tercapai..ko lindungila dia dunia akhirat...

amin....

Mr feckry berkata...

cdot:time kasih