Langkau ke kandungan utama

The Arrivals-intro



Assalamualaikum

Hari ini semakin meluap rakyat malaysia amnya yang berugama Islam mengeji Israel. Kita memang sudah masak dan faham akan tujuan mereka ini. Malah agenda mereka kita memang sudah tahu.

Namun ada sesuatu yang mungkin kita terlepas pandang.

Hari ini gua rasa tanggungjawab yang gua pikul harus gua bagi pada lu orang. Tanggung jawab sebagai orang Islam.

Sebelum itu izinkan gua beritahu apa tujuan posting gua pada lu orang.

Posting ini akan gua beri nama The Arrival. Mungkin ada di kalangan lu orang pernah dengar atau tonton sendiri The arrival. Itu gua ucapkan tahniah, tapi bagi yang belum gua rasa sudah sampai masanya gua berkingsi bersama perkara ini.

Apa benda clip ini?

Gua cerita sikit. Clip ini akan membongkar akan segala konspirasi yahudi untuk orang Islam. Pembongkaran konspirasi ini akan buat lu orang sedar di mana selama ini kita memang dah jadi hamba yahudi.

Namun , gua berpendapat kita sudah sampai masa untuk sedar. Dan disebabkan itu gua merayu semua pembaca blog ini follow betul2 posting arrival gua ini.

Gua merayu supaya lu orang follow, kerana clip ini akan memberitahu sesuatu untuk kita bersama. Ini untuk Islam. Percaya la clip ini untuk Islam.

Gua download clip ini dari internet.Gua dah lupa dari link mana. Tapi lu orang boleh search kat Youtube. Tapi untuk pengetahuan lu orang, clip ini ada 50 episod. Ada beberapa episod telah di padam . Gua rasa ini kerja yahudi laknatullah.

Gua akan sedaya upaya masukkan 50 posting arrival untuk semua pembaca blog gua. Gua mohon lu orang tonton clip ini dengan pemikiran yang benar hanya kerana Allah.

Jika dapat download, luorang cuba sebarkan. Doakan gua selamat dan berjaya dalam kerja gua ini.

Ulasan

::cdot the dot:: berkata…
subhanallah....
Nazatul shima berkata…
emm..da ade tgok episod die..tpi x abis lgi..mmg dapat sedarkan kite kalo tgok video tu sume..
Mr feckry berkata…
Cdot:jangan terlepas episod seterusnya
Mr feckry berkata…
Nazatul:cubala habiskan ek..
ader dalam pc amin full
Mr feckry berkata…
embun:khatamkan
annfrendly berkata…
jap.. maknanya.. orang yahudi buat semua benda ni sebab nak tundukkan kita kat dajjal ke? ada tempat sembah mata 1 semua tu..bangunan segitiga macam kaum maya punya tempat pemujaan..
Hazzy Ishak berkata…
nak cuba cari lah pasni
Anne Boleyn berkata…
Subhanallah~

hmm tak tau nak kata ape lah. nnt nk tengok lg yg len2 nye vid.

p/s: tau tak pasal Mantera?? Jom tengok blog Anne Boleyn kalau nak tau. salam singgah. :)
Mr feckry berkata…
ann:yup..memang benar
Mr feckry berkata…
hazzy:cuba cari tau
Mr feckry berkata…
anne bolyn :nanti gua upload lagi
annfrendly berkata…
errr... terkedu lagi...
tak sabar follow-up next video...
Mr feckry berkata…
ann:sabar2

Catatan popular daripada blog ini

Oh mat Ganja

Oh mat ganja...
Batang betik botol coca cola
Ganja datang dari pulau jawa
Lalalala....

Pernah dengar lagu ni? Kalau main gitar code dia C, am, f, g.

Lagu ni tesen yang ajar gua( aku masih orientasi dalam guna ganti nama ini) main. Gua senang dapat lagu ni, pasal senang giler.

Gua nak cerita pasal ganja. Lu orang nak dengar or not itu lu orang pasal.

K, gua tahu story ganja dengan student IPT memang tak boleh di pisahkan. Bohong le kalau lu orang tak pernah dengar. At least yang awek tu, mesti pernah dengar classmate lu orang ambil benda ni kan.

Dalam pengalaman gua, gua tak isap. Tapi member gua dulu ramai yang isap benda ni. Ganja atau lebih dikenali sebagai canabis atau hemp memang top la bagi bebudak IPT. Pasal ini satu-satunya jenis dadah yang murah. Pasal tu Bob Marley tanam kat Jamaica pokok ni.

Meh gua nak cerita pasal bahayanya ganja bagi orang yang tak isap. Boleh sampai mati tau.

Cerita dia begini. Gua telah di datangi oleh member gua yang gua panggil Fabb. Dalam gua lepak dengan di…

Band Rimba Bara

Band rimba bara.

Mungkin lu orang tak pernah dengar nama band ni. Sebab band ni dah lama menyepi. Band sebenarnya berada di zaman masa lu orang hingus meleleh kejar-kejar dengan jiran main galah panjang.

Band Rimba bara ni memang pernah top dulu. Band ni femes dengan lagu anak etek tok wi, pukul berapa datok harimau, gelang si paku, dan beberapa lagi hits mereka yang pernah jadi igauan.

Kalau lu orang tak kenal, dia sebenarnya sezaman dengan Black Dog Free, Zurah Three, Amr Curl.

Inilah wajah vokalisnya. Nama vokalisnya adalah ZUL KAPAN. Dengar cerita band ni stop dan menghilang sebab vokalisnya telah menghilangkan diri. Gua pun tak tahu kenapa dia menghilangkan diri.

Sehingga kini kehilangan beliau sehingga kini masih menjadi tanda tanya.

Satu ketika dahulu vokalisnya pernah menjadi kegilaan remaja , rebelia, dan retua di zaman itu. Di mana-mana saja wajahnya terpampang di jadikan poster.

Beliau juga menjadi rebutan syarikat pengiklanan seperti, renoma, crocadile, dan hello kitties.

Kisah sk…

Telur separuh masak

Makanan berkhasiat penting untuk diet yang sihat. Kalau makan junk food je, pastu konon tak makan nasi, ayam, daging...mana boleh.

Sebenarnya protien gua dah habis. So, gua tak nak ambil protien untuk muscle lagi. Alasannya adalah sebab costnya mahal. Sebagai alternatif lain, gua tukar protien susu tu dengan makanan yang berprotien.

Atually gua masih lagi amalkan diet tak makan nasi. Tapi gula gua dah start minum dah. Tak pantang, dah minum macam biasa dah. Sebab gua pernah try, tanpa protien muscle tu dan diet tak makan nasi dan dan tak sentuh gula badan gua memang tak boleh tahan. Dulu masa ada protien muscle tu badan gua steady je.

Setelah gua tanya dengan otai2 bina badan, dorang kata telur separuh masak adalah alternatif yang terbaik. Sebab dia mengadungi jumlah protien yang banyak. Tapi mesti sepruh masak. Jangan pula di goreng. Tapi kalau rebus ok.

Telur separuh masak bagus untuk dijadikan breakfast meal. Setakat ni gua cuba makan telur sepruh masak dua biji masa breakfast. Sebab g…