Menulis Bukan Kerna Nama

Ahad, 22 Ogos 2010

Body builder mandul?


Kelebihan Solat Tarawih Malam Ketigabelas

Ia akan datang pada hari kiamat di dalam keadaan aman sentosa dari sebarang kejahatan dan keburukan.

Gua harap gambar ni tak la sexy. Hari ni gua nak cerita pasal gym. Gua start main gym masa gua form 4. Mase tu teringin nak badan ketak-ketak. Because time tu gua montel sikit. So kebetulan kat taman rumah gua ada buka gym.

Masa gua join, member gua sibuk cakap, kalau main gym ni nanti jadi pendek la, bantut la. Tapi sekarang ni gua rasa gua tak pendek. Tinggi lagi ada la. Mungkin zaman tu bebudak, jadi moral support gua pun bebudak la.

Sekarang lain pula ceritanya. Orang cakap kalau main gym nanti jadi mandul. Betul ke?

Dan ada berita kes penceraian pasal laki die ahli bina badan dan mandul. Peliknya, jaguh bina badan negara kita Sazali Samad tu, ada 4 orang anak. Tak mandul pun. Dah menang 7 kali beb Mr Asia. So adakah advice macam ni boleh percaya?

So lu orang rasa macam mana?

Bulan puasa ni, gua pergi gym. Orang ingat gua tak puasa. Pasal gua rilex je angkat besi2 tu. Cilakak, gua tak tinggal lagi tau pose meskipun ada nasi beriani kambing di depan mata gua!
Share:

9 comments:

ardinihumaira berkata...

sukan kan bagus untuk kesihatan.. hehe...body builder pon sukan ape :D

Anne Boleyn berkata...

salam..

lamanya dah tak datang blog ni. huhu

wah~ puasa pon pergi gym. mmg jiwa kental betol. :)

cindir-rela berkata...

nasib baik saya tak tergugat tengok gambar tuw! heheh

Mr feckry berkata...

ardhini:memang sukan pun.

Mr feckry berkata...

anne:lu lama menyepi.ingat dah kawen

Mr feckry berkata...

cindir:kuat iman lu

annfrendly berkata...

dakyah orang...
dengkilah tu tengok orang fit..
ade 6pax... kan.. kan...

Mr feckry berkata...

ann:stuju

Fabby berkata...

tak akan mandul la. Orang lain jealous saje.