Menulis Bukan Kerna Nama

Isnin, 23 Ogos 2010

Hujung Minggu


Kelebihan Solat Tarawih Malam Keempatbelas Malaikat-malaikat akan datang menyaksikan mereka bersolat Tarawih serta Allah S.W.T. tidak akan menyesatkan mereka.

Minggu baru, semangat baru. Kalau lu orang perasan hampir setiap hari isnin gua akan letak muka mamat ni. Lantak la, blog gua. Dah tentu gua akan letak muka gua. Takkan nak letak muka Jet Lee pula.

Hujung minggu yang baru semalam lepas, gua habiskan masa di gym dan rumah. Serius, tak penat. Sebab rehat cukup. Actually hari jumaat gua tak pergi gym. Rest untuk sehari. Sebab dari isnin sampai khamis gua tka miss langsung. Kali ni gua pergi gym kat perciint 8. Saja nak prvacy sikit. Bukan sebab gua nak teguk 100 plus. Sebab gua nak give more focus on training. Tak ada la asyik berborak je.


See, lu orang tengok sendiri. Gym kosong. Heppy gua trainning. Macam gym bapa gua pula. Nak pose muscle kat cermin separuh bogel pun boleh. Maksud gua berlengging la.

Gua tak mau letak gambar gua berlengging tak pakai baju. Pasal aurat la. Kalau gua letak nanti tak sopan pula makcik-makcik kat belakang rumah gua nak baca blog ni. Bayangkan kalau makcik-makcik belakang rumah gua baca pastu ada gambar gua berlengging kat blog ni, lalu kantoi pula dengan suami depa, kan dah gegar rumah tangga tu.

Ok, blah dulu. Jangan lupa solat dan baca quran(faham erti sekali) tau.
Share:

14 comments:

y@n@ M!B berkata...

wah larat eh pi gym bulan pose...sy ni duk kemas rumah, turun nek tangga pon dah saket segala urat sarap..hahaha~ =p

Mr feckry berkata...

yana:stamina kena latih lagi tu

akuvision berkata...

kalau tak senaman tu yang buat lagi letih badan bulan pose ni

Mr feckry berkata...

akuvision..senaman lagi penat.

Sesumpah berkata...

aicehh puasa2 pun ke gymm




bagus (:

Mr feckry berkata...

sesumpah:minat punye pasal

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

tu gambo bulan lepas..sekarang perut leper bak seludang

sila singgah sudah di terjemahkan

StingRay berkata...

ha..petang tadi nampak ko dekat bazar ramadhan equine.Ko dengan brader pakai cermin mata tu.kan?

haha

annfrendly berkata...

heheh.. betul tu..
baik jangan letak gambar yg dedah2..
nanti makcik2 belakang umah tengok.. silap2 dia terpikat pulak..
ahaks...

Mr feckry berkata...

brutal:gambar minggu lepas le

Mr feckry berkata...

stingray:lu tak silap orang

Mr feckry berkata...

ann:tak ade keje makcik2 tu nak terpikat

Anne Boleyn berkata...

bukan mak cik belakang rumah je terpikat den pon dah terpikat dah ni ha. hehe :P

mampuih den klu cik nono baca ni. kikiki c(:

Mr feckry berkata...

ann:kontroversi