Menulis Bukan Kerna Nama

Sabtu, 28 Ogos 2010

Saturday de Gym

Gaya, mutu, keunggulan

Deep chest bench press

Chest flying dumble

Dumble pull over

Yes, hujung minggu begini gua amat selesa pergi.

Actually gua ada rasa macam pening sikit kepala pagi tadi, tapi lepas mandi evrything is ok. Orang pelik gua macam tak puasa je pergi gym. Hellooo...lu malas lu kata gua tak puasa pula. Ni nak habaq sat, berlakunya perang badar adalah di bulan ramadhan dan majoriti perang di zaman Rasulullah s.a.w berlaku di bulan ramadhan. So apa masalah gua boleh tak larat. Tak logic langsung.

Aznil hj Nawawi pun cakap, puasa ni menyihatkan tubuh badan.

Ok cerita workout pula. Ni gambar gua baru je ambil. Panas lagi gambau ni. So ini la bentuk badan gua yang terbaru. Macam tak ada beza je. Tapi yang penting rambut tu dah style baru. Cuma lengan gua tu macam dah besar sikit.

Aksi-aksi gambar di atas adalah cara workout untuk besarkan bahagian dada. Bagi lelaki yang kurus keding atau dada macam perempuan, cubalah buat workout ni. Gua pasti dada lu orang pasti akan mantap.

Actually berat gua still 90kg. Cuma semalam gua timbang dah turun 1 kg. Gua target bulan 12 ni berat gua akan turun sampai 75 kg.

Pasti boleh. Satu pesanan khidmat masyarakat gua, " jangan jadikan puasa anda sebagai bebanan!"
Share:

8 comments:

HonEyBuNNy berkata...

ya btoi tu....puasa bukan satu alasan...he2...malah buatkan kita lebih kuat dan semangat...he2

Mr feckry berkata...

honey:stuju bebenau

Sesumpah berkata...

gilee aaah brader

majulah otot utk brader fek hahah

Mr feckry berkata...

Sesumpah:tak la sampai giler

HLiza berkata...

Boleh tak kalau ambil gambar jgn buat muka poyo dgn mulut perasan seksi terbuka sikit macam tu..adoi sakit mato den. kah kah kah apa2 pun along respeklah kau punya semangat dik..bila kita nak buka gym ni..

Mr feckry berkata...

hliza:pe masalah pula kat mulut tu

Anne Boleyn berkata...

lu ni smart jugak yer bro. hehe ;)

Mr feckry berkata...

anne: tang mane tu