Menulis Bukan Kerna Nama

Selasa, 28 September 2010

Positif




Kalau gua nak minta maaf dengan nono kat enrty blog boleh ke? Lu orang rasa?

Mesti nanti kedengaran ," ceh madzul ni, umur dah suku abad, tapi perangai cam sweet 19.."

Sayang menarik sayang. Kalau kita fikir akan seseorang tu, percayalah yang dia pun sedang fikirkan tentang kita. Contohnya kalau lu orang rindu your mom, mesti mom lu pun tengah rindu pada lu.

Gua selalu terkena, tengah gua rasa rindu kat nono, tetiba gua akan dapat mesej dari dia, "rindu kat awak."

Lantak kalau lu orang nak berbulu dengan entry gua...haha..
Share:

20 comments:

Wyne Ren @ Mauve Ocean Blue berkata...

Hehehe..bukan kah itu adat bercinta...biasa lah tu bro..hehe!

Mr feckry berkata...

Wyne ren:stended

fie berkata...

hahaha. i pun tengah merindukan orang neh

Mr feckry berkata...

fie:ade tindak balas tak?

ardinihumaira berkata...

;) betul3!

fatian athiea berkata...

actually..
fikiran kte ibrt elektrik..
sbb tu..
if kte ad fkrkan ttg ssorg..
lbh2 g sal sweet with dy..
msti dy akn mncl.:)

y@n@ M!B berkata...

hahahahaha mukadimah kena ghelak dlu =p

skali sekala sweet 19 xslh pon..ala tp sy windu kt org tu, dia xwindu blk pon! sob sob T_T

annfrendly berkata...

tak berbulu pun..
suke la..
boleh dikatakan jarang ar orang lelaki camni.. sangat romantik woo..
selalu lelaki kejenye nak berahsie aje kan.. ade gf/bini pun tanak ngaku..
tabik spring laa kat mr feckry..
beruntung la Nono :D

alinac lover berkata...

hahhah..oke what...sekali sekala kena jiwang beb!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

silakan berjiwang... layan bro... jika gagah bak badang digym tak de teman selembut laila pun tak guna

Mr feckry berkata...

ardhini:setuju?

Mr feckry berkata...

fathian: yeke

Mr feckry berkata...

yana:gua dah agak lu mesti gelak punya

Mr feckry berkata...

anne:ayo, spring mane tu

Mr feckry berkata...

alinac:sekali sekala jiwang ek

Mr feckry berkata...

brutal:ip man pun ade bini

Fida Faizal berkata...

salam . ini sangat sweet okay :)

Mr feckry berkata...

fida:sangat?

Anna Boleyn berkata...

ini macam ada instinct lah kan. ye la..bile kite trlampau syg kan seseorng kan. mesti punya macam ada connection gitu. tp apesal den ngan bf den tak cenggitu? huhu

Anna Boleyn berkata...

ini macam ada instinct lah kan. ye la..bile kite trlampau syg kan seseorng kan. mesti punya macam ada connection gitu. tp apesal den ngan bf den tak cenggitu? huhu