Menulis Bukan Kerna Nama

Selasa, 5 Oktober 2010

Goyang di malam akuan awam

Setiap tahun ofis gua akan buat malam akuan awam. Majlis ni senang cakap untuk bagi bebudak office termasuk bos-bos enjoy sebab dah berhempas pulas menyiapkan akaun awam. Lu orang tau tak akaun awam?

Nasib le kalau lu orang tak tau.

Macam mana yang gua pernah cakap sebelum ni, gua akan perform untuk dinner malam tu. So entry ni gua malas nak story ape yang kitorang makan, or siapa yang datang. Tu semua tak penting.

Yang penting gua cuma nak tunaikan janji gua untuk lu orang tengok gua menari mak yong.



Ok, video clip kat atas ni, clip gua menari mak yong kat dinner tu. Kalau lu orang nak tengok ahli bina badan menari mak yong . Ushaa la clip tu..

Gua mengarut.

Ni la clip gua melalak karok masa malam akaun awam. Gua feat dengan wan member opis gua. Malam tu patut kami berduet 2 lagu. Tapi disebabkan ada masalah teknikal, so kami menolak rayuan peminat untuk mendendangkan lagu ke dua kami. Ceh gua mengarut lagi.

Lu orang mesti gelakkan gua lepas tengok video clip ni. Nanti kalau lu orang tengok, jangan pasang depan orang plak. Takut ade composer lagu cari gua pula.

Dalam perjalanan balik, M.Nasir call. " Bro apesal gua tak jumpa lu dulu.

Gua jawab," ape hal plak lu nak jumpa wa dulu?"

M. Nasir jawab lagi, " kalau gua jumper lu dulu, comfirm gua feat dengan lu orang lagu ni."

Ingat jangan gelak lepas tengok gua nyanyi, kalau tak gua terjun bangunan.
Share:

11 comments:

fie berkata...

ahaha. M.Nasir ekkkk. okokok. gmbr first tu, mcm tugu negara you!!!

fatian athiea berkata...

wah..
mnari mak yong..
xsgke org kuat gym..
g mnari..haha

Mr feckry berkata...

fie:hagak2 la

Mr feckry berkata...

fatian:eh lu tengok tak clip tu

lassiegewdix berkata...

boley tahaaan :)

Mr feckry berkata...

lassie:bole le

annfrendly berkata...

steady & menten cool aje mase nyanyi.. tak gementar ke?

Mr feckry berkata...

ann:tak la..biasa je

POSH76 berkata...

kelass leh ler buat album...hehe

Mr feckry berkata...

Posh:kalau gua buat lun nk bli?

Anna Boleyn berkata...

perghhhhh> nasib baik den belek balik entry lama. klu tak sumpah den tak tau ada entry and video ni. bro, suara lu best arh. haha . goyah iman den kejap kuikuikui ;p