Menulis Bukan Kerna Nama

Jumaat, 8 Oktober 2010

Gara2, "tak lama lagi hilang teruna."


Lama juga tak hapdate blog ni. Rasa macam dah bersarang juga. Ini semua pasal program mengejar masa. Time nak usha-usha blog orang pun tak sempat.

Apa macam gambar pasport gua yang terbaru ni, ada macam imam muda tak?

Gua rasa nak tampal kat borang penyertaan Imam Muda tahun depan la. Mana la tau ada rezeki. Gua rasa gambar ni sesuai la sikit.

Actually gua paling tak suka ambil gambar pasport. Sebabnya, bila setiap kali gua ambil gambar pasport, mesti gua akan nampak tembam. Masalah tu telah menyelubungi hidup gua sejak dari kecik lagi.

Walaupun gua sering di dakwa berpipi tembam, tapi gua tengok..................................memang muka gua tembam.

Peh dah macam awek2 pula bercerita pasal seni kecantikan wajah. Lantak la saja mengarut sikit. Nama pun entry mengarut.

Gua ada masalah dengan facebook gua. Lately ni , gua dapat terlalu ramai friend request. Hampir 99% adalah lelaki. Dan ada juga yang berwatakan wanita celup pun teringin nak jadi friend gua.Paling gua rasa tak senang hati dorang boleh pula personel mesej nak berkenalan dengan gua. Ayat tak boleh bla," boleh jadi kawan abang...?"

Ni semua gara-gara gua letak status," tak lama lagi hilang teruna."

Salah ke ayat status gua tu?
Share:

21 comments:

ardinihumaira berkata...

alamak patotla dey ols pk yang bukan2 agaaknya. hehehe.... tak pe tak pe... :D

Hazzy Ishak berkata...

dorang ingat nak bagi free kot. bahaha.

y@n@ M!B berkata...

hahahahaha slh ltk status pon leh jd isu kn...hihihi..ks private je itu status =p

Mr feckry berkata...

ardhini:status contreversy

Mr feckry berkata...

hazzy:ayo itu macam ka

Mr feckry berkata...

yana gua tak pandai

lassiegewdix berkata...

tak sala letak status gitu .
tapi mereka pk ke lain .
HAHAHA . sian kamu .
ignore jep sume tu .

Fida Faizal berkata...

status itu agak mengerikan . huk3 .
yeay , encik feckry nak khawin, yeay .

Mr feckry berkata...

lasie:stuju dengan lu

Mr feckry berkata...

fida:yup

HonEyBuNNy berkata...

hahhaha...ciannnya...otak2 negative dah pk bkn2...gay suka la..heheh

Syida Shukor berkata...

tak suka ambil gambar passport juga haiihhh

status tu err err no komen :P

annfrendly berkata...

hahahaha...
nape tak balas msg dorang camni..

auwww.. tak koser i nyah...
pi main jauh2..

Nazatul shima berkata...

hahaha..sengal! eeeww...derang mesti ingt ko ni senget kot..bukan stret..hahaha..

alinac lover berkata...

hahahha...

status x oke lah!

Mr feckry berkata...

honey:betul la..very the -ve

Mr feckry berkata...

syida:pasal tmbam juga ke?

Mr feckry berkata...

ann:nanti lagi kontro plak

Mr feckry berkata...

nazataul:gua tegap k..tak senget

Mr feckry berkata...

alinac:gua ade maksud lain..depa ingat lain plak

Anna Boleyn berkata...

kahkahkah.... okay ke bangggggggggggggggggggg? (baca dengan nada sedikit sengau) ;p