Menulis Bukan Kerna Nama

Ahad, 21 November 2010

Sleepy entry

Gua tak boleh tido pula malam ni. Tadi dah terlelap. Tetiba terjaga . Badan rasa cam panas pula. So gua pi mandi bagi sejuk badan.

Mandi malam ni tak elok, sebab nanti peparu berair. Kata orang la.

Golek sana golek sini tak lelap juga. Nak wat ape gua tak tahu. Tu yang luah sikit perasaan kat blog ni. Lantak la orang nak kata apa. "Sikit-sikit nak luah kat blog," lantak la blog gua.

Teringat kat ibu gua, ada ke patut dia cakap," dik, ko ni kene pakai baju kebaya la ibu rasa. Tapi bontot kecik."

Kecik? kebaya? betul ke ibu gua ni?


Gua tanya nono, pingngang gua kecik ke? Dia kata macam biasa je. Baru 32' . Belum lagi 23 inci. Kalau 23 inci baru le gua tempah kebaya.
Share:

12 comments:

Masrini Karim berkata...

haha..bro..pk pasal pinggang kecik ka..sebab tu xleh tdo?lawak la...

Wyne Ren @ Mauve Ocean Blue berkata...

So, you pernah cuba ke pakai kebaya? haha!

Salam Ahad, bro.

y@n@ M!B berkata...

maybe sbb dada and lengan yu tough tu nmpk mcm pinggang kecik..huhu~

tp cane mak lu bley terpk soh pakai kebaya?? LOL~ =P

HonEyBuNNy berkata...

hahhahah...cepat kuruskn pinggng...hehhe

Mr feckry berkata...

masrini:pk pasal pnggang? tak la

Mr feckry berkata...

wyne:belum lagi..ni nak try la jap

Mr feckry berkata...

yana: nak kene kecikkan lengan balik ni

Mr feckry berkata...

honey:ha nak suruhkan gua kuruskan lagi ke?

AyUT berkata...

kena letak span kat punggung.dan dada..baru cun.

Mr feckry berkata...

cik:otak ko la

Anna Boleyn berkata...

ramping siot. hehe ;p

Mr feckry berkata...

anna:macam tu la ibu gua cakap