Menulis Bukan Kerna Nama

Khamis, 18 November 2010

Saat genting


Rasa nya agak lama juga gua tak buka blog. Lame juga gua tak blogwalking, dan lame juga gua tak update blog. Sekarang gua sangat tertekan. Gua tak nak cakap kenapa.

Tapi gua nak bagi tau yang gua tertekan. Amat sangat.

Kali ni dugaan yang gua terima amat berat. Gua sangat berharap lu orang yang berkesempatan, doakan kesejahteraan gua dan kesuccessan gua. Serius berat. Gua rasa besi yang gua angkat hari-hari pun tak seberat ni.

Rasa macam tak tahu nak buat apa. Gua serah pada tuhan. Gua ni terlalu kerdil rupanya.

Tolong ye, kawan-kawan. Doa luorang amat gua tagih. Insya allah, gua juga akan doa lu orang. Luorang doa supaya gua berjaya dalam setiap perkerjaan gua, kesejahteraan gua dan segala rancangan gua berjaya.

Dugaan ni berat, hampir putus jantung gua rasa. Tapi gua tawakal pada Allah.
Share:

22 comments:

HonEyBuNNy berkata...

banyakkn berdoa yer ...kuat smgt yg pntg...amin...

Mr feckry berkata...

honey:isyaaallah

intanurulfateha berkata...

hrap u ok la..aminn~~

AyUT berkata...

wei..pesal?

Mr feckry berkata...

intan:thanks

Mr feckry berkata...

ayut:pasal kad la

Redbloodsnow berkata...

bro ko tertekan pasal pe weh. meh habaq mai sat kat aku. sumpah aku x pi canang²..haha :P

y@n@ M!B berkata...

Allah takkan bagi dugaan kt org yg xmampu nak pikul...mungkin ada hikmah~ bykkan sbr ye bro! ^_^

::cdot the dot:: berkata...

napa lu? lu jgn pikir berat2 sgt..lu tuh darah manis...

ingat nono..

Mr feckry berkata...

cdot:setiap saat gua ingat kat die

Sesumpah berkata...

huyooooh..


gua nak pindah meh tlg angkat freezer gua meh.

Mr feckry berkata...

sesumpa:sebelah tangan je.

hamzah ian berkata...

rilek2 dan sabor2.. taf gile lu ni.. hehe

helmie zul berkata...

rileks bro..gua lg tension..pindah rumah dari tingkat 4 sesorang je.. kalau tension karock laa..jerit puas2

Cikbelog berkata...

semoga kamu tabah menghadapi dugaan ini..dugaan inilah yang mendekatkan kita pada Allah sebenarnya ;)

Mr feckry berkata...

hamzah:biase je tu

Mr feckry berkata...

angah:apesal tak bagi tau awal-awal

Mr feckry berkata...

cikbelog:thanks

Anna Boleyn berkata...

bro.. nape ni??


lain macam jer bunyi nya.

papa2 pon semoga lu KUAT.

insyaALLAH..semuanya akan okay.

Mr feckry berkata...

anna:i'll try

lassiegewdix berkata...

ptot lah dah lame tak jenguk ke my baby bloggy .
banyak kan bersabar aww .
juz kuatkan semangat dah moga dipermudahkan segala urusan kamu yek . aminn .
yang penting jangan cepat mengeluh otey . smileeee :)

Mr feckry berkata...

lassie:thanks nasihat gua..agak bizi