Menulis Bukan Kerna Nama

Jumaat, 3 Disember 2010

wake me up at disember end


Tu tajuk lagu kumpulan new boys, kata arwah member aku.

Masa tu kitorang kalau dengar Green Day mesti cakap, US new boy . Tapi layan juga lagu tu. May be sebab awek dalam clip tu cun kot. Sejak dua menjak-tiga menjak ni, gua selalu tak keruan. Tidor pun kengkadang lame benor. Kengakadang tak boleh tido. Kalau tidur pun mimpi tak hapa-hapa tah.

Nono pun cakap, gua selalu nampak macam...lalalalalala....

Jangan tanya gua kenapa. Sebab dalam kepala ni macam benang yang bersimpul bagai nak rak. Macam wayar charger handphone yng tengah berselirat. Lu orang pernah nampak tak?

Tapi satu gua pelik, hati gua tenang. Tak rasa apa-apa. Sampai gua rasa kosong. Entah, gua tak tau kenapa.

(Gambar kat atas-Hawau, sape snap gambar gua tidor!)
Share:

10 comments:

Masrini Karim berkata...

so touching tgk ur video..huhu..wish u and ur nono happily ever after..

lassiegewdix berkata...

wah .
tenang wahai hati . sabar ea .
sebulan tak lame puunnn :P

y@n@ M!B berkata...

hahahha kantoi tido kt opis..huhuhu~
wa pn tgh serabut skrg..grr~ =_=

HonEyBuNNy berkata...

nyeyaknya tido...bangun2....p smyg jumaat...ehehh

tia berkata...

da nak kawenn.
tu laa yang tak keruan tuh kann?
;)

tarikk naaafas panjang2! ;)

enyheartsdiamond berkata...

gua pun sekarang tidur awal.. dah tu, lama pula :DDD

sedapnyaaa tidur lama-lama..

mimpi? jgn ckp lah.. entah apa-apa ;p

hamzah ian berkata...

lu ni hensem juga orangnya.. kah kah

annfrendly berkata...

hahaha..
bangun.. bangun....

tanda2 keletihan yang melampau nih..

Nazatul shima berkata...

kosong???? die nk suh ko kawen cepat2 la tuh..baru penuh..hahaha

Sesumpah berkata...

knfem xsempat baca doa tido nih hahaha