Menulis Bukan Kerna Nama

Jumaat, 28 Januari 2011

Makin kuat makan


Properity bege ayam sedap tak?

Gua rasa , dia punya lada hitam tu cam pahit sikit la. Macam bunga cengkih pulak. Nasihat dari gua, jangan amalkan makanan fast food, kenapa? Senang je jawapannya, nanti badan jadi gemuk. Penyakit banyak datang.

Gua pelik, kenapa gua dah semakin kuat makan. Masa timbang, berat gua masih maintain lagi. Ok tanpa segan silu, berat gua adalah 87kg. Beratkan. Pada gua ok la. Sebab berat ideal gua adalah 84kg.

Memang gua kata nak diet, tapi masalahnya gua cuma tak makan nasi. Yang lain gua belasah. Ayo, macam mana ni.  Silap hari bulan bulat balik badan gua ni. Nasib baik gua dah beli bar untuk chin up. Boleh la gua exercise sikit kat rumah. Rumah baru gua pun dekat dengan gym. Okla, kira tak putus la minat gua ni.

Pagi ni, gua masuk lambat sikit. Maklum la, hantar nono jap.

Member gua tanya," apasal ko lambat cabut zul?"

:-lama tak dengar kempen tolak barangan yahudi kan (Mc D pun termasuk).
Share:

7 comments:

YanaMIB berkata...

tak penah try lg aym prosperity..mcm daging lg sedap je..hihi~ makin gemok la ko pas kawen ehhhh?? hohoho~ =P

Mr feckry berkata...

yanaa:tu le pasal

HonEyBuNNy berkata...

uwawwawwa....sedapnya MCD..i like...

misz molecule berkata...

best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!











tp gua tetap suka yg daging..hehehe

Fida Faizal berkata...

ini orang panggil selera bau membawa sesuatu. heheheh

Mak Su berkata...

maksu rugi, rumah jauh dari gym, fail diet... hu hu hu

Tanpa Nama berkata...

I seldom leave comments on blog, but I have been to this post which was recommend by my friend, lots of valuable details, thanks again.