Menulis Bukan Kerna Nama

Selasa, 25 Januari 2011

Patut la


Dulu masa bujang, kalau ajak member gua yang dah berfamily, mesti banyak je alasan. Kalau berjanji dengan dorang, anggap je la lu orang sedang berlatih untuk ujian kesabaran.

Sekarang ni gua pula macam tu. Tadi janji nak main futsal. Tapi trak pergi. Maklumlah, tengahari tadi gua pergi gym, petang trainning tarik tali. Mana larat beb. Rehat kena ada. Gua pergi tarik tali pun sebab nono tak ada. Bukan gua takut dia, tapi gua rasa sayang sangat nak tinggalkan dia sorang-sorang.

Masa bujang banyak masa gua hangout dengan kawan-kawan. Tapi sekarang ni gua rasa family 1st. Apa-apa gua buat mesti pasal family.

Rasa boring siut nono tak ada ni. Baru 2 hari dia pergi kursus, gua dah tak senang duduk. Tak apa, esok dia balik.

Actually hari ni adalah hari anniversary kami genap sebulan...
Share:

7 comments:

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

sapa yang tak sayang isteri wehhhhh..... kalau dok lama lama mesti ingat punya... risauuu tuuu

Wyne @ Mouren Mauve berkata...

Hehehe...so loving! mesti tersenyum-senyum manis wifey you membaca...hehe!

Next week cuti panjang bro so bulih lah pigi ber honey moon...hehe!

yatie's EPISODE berkata...

happy anniversary ye! :D

HonEyBuNNy berkata...

happy anniversary...mga bahagia sokmo...;-)

misz molecule berkata...

wah!!!





sweet gilos....




comel la layout lu ni...






smoge lu olls bbhgia smpai akhir hyt yep..






insyaAllah.amin

mie berkata...

happy anversarry..
eheheee

tia berkata...

mcm da lme tia xdtg sini kan ? da sebulan mr feckry kawennn! ;)