Menulis Bukan Kerna Nama

Isnin, 24 Januari 2011

Sekali sekali jenguk


Nampaknya gua macam dah kurang masa untuk blogging. Nak buat blogwalking pun dah jarang-jarang dah.

Beb, pagi tadi hot fm ada story pasal blog. Depa kate, berblog boleh beri income sekurangnya 12k. Sekurang-kurangnya tau, bukan sebanyak-banyaknya.

Camna boleh dapat macam tu? Pakai nuffnang? Setakat ni duit dalm nuffnang gua baru mencapai rm4.25 sen. Kalau beli nasi lauk kuah kari tabur dengan ayam goreng drumstick campur teh o beng, tak lepas bai...Camne lu orang boleh kaya dengan nuffnang ek?

Share sikit.

Hari ni nono pergi kursus..Ayo..tido sorang le jawabnya..

(Member gua tanya, terrornya gua sekali lafaz masa nikah, apa petuanya? Gambar kat atas tu membongkar segalanya, baca skrip je beb...!)
Share:

13 comments:

Wyne @ Mouren Mauve berkata...

Nama blogger yang untung sampai RM12K tu ialah redmummy.

Saya pun tidak fikir mudah untuk mendapatkan pendapatan yang begitu hebat melalui ber blog saja.

Happy Monday, bro!

Mr feckry berkata...

wyne: memang dasat la itu merah punya mak

ardinihumaira berkata...

sayangkan suami tinggal-tinggalkan hik3.. bagus nono :D


pssst... nak dapat bebanyak duit nuff kena tanya kak red hehe

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

phewwwwwwwwww dasat sunnguh :)

template tu berbunga2 je nengok

yatie's EPISODE berkata...

dpt rm4 lbey kire ok la tu. lame2 nti dye jadik banyak la. nk dpt dwit byk2 tu, kne la tye blogger2 otai. sy pn tk brape tahu. (;

Mr feckry berkata...

ardhini:memang sayang la die tinggalkan gua

Mr feckry berkata...

miss lolly:bagi lu semangat

Mr feckry berkata...

yatie: kene usehe lebih ni

YanaMIB berkata...

ewah dh tkr layout..wewiitt~

nk dpt duit kena rajin usaha..utk blogging, kena rajin update blog and rajin nekkan traffic blog..=)

Mr feckry berkata...

yana:nekkan traffic yang gua tak geti

HonEyBuNNy berkata...

itu la...kena setiap masa la berblog..ngeh3

Mr feckry berkata...

hana:gua cuba untuk setiap masa berblog

E.d.Y berkata...

yang penting nak kaya kene cipta nama...kalau dah ada nama, hari2 org bukak blog kita...