Menulis Bukan Kerna Nama

Selasa, 1 Februari 2011

Bila dah jadi

Dah jadi apa?

Laki orang la, kena pikir macam-macam. Apa yang tak cukup kat rumah, bajet camane, dan yang sewaktu dengannya.


Tadi gua ape gacoma. Lu orang tahu ape kebenda tu. Sumpah sebelum ni gua pun tak tahu. Gua mula-mula ingat tu fun fair ke, atau macam mid valley. Rupanya kilang buat pinggan mangkuk. My parent in law bawa. Kat situ ada jual macam-macam. Bukan baju beb, pinggan mangkuk la.

Sebelum ni gua tak pernah shopping bende-bende tu. Tapi dah jadi laki orang kena la biasa-biasa. Ni gua tengah tunggu lori datang hantar meja makan kat rumah gua.

Rumah gua, gua deco ala basic je. baru kahwin beb, nak complete mana dapat. Gua bukan anak raja . Semua kena sendiri punya. Tapi hadiah masa kahwin tu memang sangat membantu kelengkapan dapor gua. Thanks pada yang memberi. Jasa lu orang sangat gua hargai.

Bila jadi laki orang ni banyak benda nak kena belajar ni...fighter hooo!

-:gua baru habis layan gokusen part !
Share:

4 comments:

HonEyBuNNy berkata...

hehe...biasa la tu...awal2 kawin...;)

intanurulfateha berkata...

bestnye dah kawen~~ hihi

Mr feckry berkata...

honey:lu plak camne

Mr feckry berkata...

intan:ape tunggu lagi