Menulis Bukan Kerna Nama

Jumaat, 25 Februari 2011

Jurus To' Muar..

Info sikit buat lu orang.

Masa wa kecik dulu abang gua cakap, tomoi tu asal dari Muar Johor. Kat Muar ia di panggil silat la. Tok guru dari muar ni pun merantau sampai ke siam( sekarang thailand le). Kat sana dia telah di cabar oleh samseng kampung dusun siam.

Berlaku la pertempuran dahsyat antara tok muar tu dengan samseng kg dusun kat sana. Entah berapa malam depa lawan gua pun tak hingat. Tapi last sekali Tok Muar tu dapat sebat semua samseng tu .
 
Kehandalan tok muar tu tersebar luas. Ramai la yang pergi menuntut. Orang siam memanggil Jurus itu To' Muar..dan sebab dorang pelat sikit, so orang siam pun panggil la dia tomoi.....

Dulu masa kat rumah sewa masa kolej dulu.

Kitorang tido berhempet-hempet. Maklum zaman student dulu memang suke tido deapn tv. Lepak punya lepak, samapi terlelap.

Masa tengah tido, masa tengah tido beb, kentut pun tak rasa kan. Mana nak sedar. Kan kitorang tidor berhempet-hempet. Habit gua ni, masa tido memang suka naik kan lutut. Macam tomoi tu. Sekali gua naik lutut, memang power wo..Sekali tu memang sebelah gua kene lutut dengan gua....Poooommm..lebih kurang macam tu la bunyi dia.

"Errrrkkkk...aduhhhhhhhhhh....!" selow je gua dengar dia mengerang. Tapi memang gua dapat rasakan kesengsaraan dia. Berkerut gile muke die. Gua lutut tepat kat dada pula tu. Mau tersekat sistem pernafasan dia.

Gua masa tu dalam dilema, nak bangun ucap simpati ke, nak bangun minta maaf ke, or tidor je buat-buat tak sedar?

Last sekali gua pilih opsyen ke 3. Siap gua buat-buat berdengkur...krrooookkkkrrrrrr....!

Malam tadi no2 pula kena....


Buat no2- selamat ulang bulan perkahwinan kita yang ke dua...
Share:

14 comments:

Redbloodsnow berkata...

rindu aku nk ke muar taw. dulu aku dok JB..time umur 16 tahun..hehe. selalu ke muar coz jengah pakcik dok ctue :P

Mr feckry berkata...

gua pun dulu dok kat muar

tia berkata...

semoga berkekalan bro! ;)


mane video ni bro ? tia da lme tggu! ;)

YanaMIB berkata...

ulangtahun ko bg lutut kat nono?? ish ish ish..kesian bini ko wehh..hahaha~ =P

Mr feckry berkata...

tia:jap. ujung minggu gua letak

Mr feckry berkata...

yana:hahha

nono berkata...

malam ni sy tdo bwh ye...by tdo sorg2..muahaha..!!!

Mr feckry berkata...

Nono:alamak!

Nazatul shima berkata...

hahaha..sian kt wife kena jugak..haish..kena pelindung tuh...hahaa..

Mr feckry berkata...

cik gayah:pakai baju besi

yatie's EPISODE berkata...

hekhek. kena apa yang no 2? hihi :p

HonEyBuNNy berkata...

nice la gambar tu...sempoi..heheh

Syida Shukor berkata...

teheee kesian nono ! :P

BLADE EDGE berkata...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE