Menulis Bukan Kerna Nama

Sabtu, 19 Februari 2011

Mangkuk


Masa kolej dulu..

Pensayarah gua tanya," ok class, makanan ape yang you all suka makan bila pergi kedai mamak? Ok Zul, how about u?"

Gua jawab dengan muka selamba sambil baca komek dragon ball edisi 19," gua suka tosai telur mem..!"

"What! tosaiii...??eeeeiiiiii....so smelly you know.." kata Mem yang bengong tu.

Lepas tu pula ade gua dengar awek kat belakang gua yang tak cun, gua rasa memang tak cun pasal member gua pun satu kepala dengan gua cakap dia tak cun seolah ngejek gua," ade ke patut suke makan tosai..geliiii ai..." lebih kurang macam tu la bunyinye.

Gua campak buku dragon ball kat muka awek tu.."pehal plak geli makan tosai...!"

Gambar awek kat atas tu, bukan budak pompuan yang kat kelas gua tu. Tu gambar bini gua.. gua letak gambar ni sebab senang dia nak copy untuk di letakkan kat profile facebook dia. Maklumlah, gambar ni size die besau. Cecah 5 mb tu..

:-bab campak buku dragon ball edisi ke 19 tu gua cuma imagine je, nak mampos buat macam tu. Tapi story ni betul beb, sampai sekarang gua ingat.
Share:

9 comments:

delarocha berkata...

huhu, ada berani ke campak buku tu betul2? hehe nasib baik imagine je

misz molecule berkata...

haha..nakal je

Heidi Shafiq berkata...

peh tosai la sedap..

naz berkata...

realiti datang dari fantasi. haha

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

uihhhh ko ni kuat berimaginasi dan berfantasi lahhhh..... cuba kalau berni buat bebetoi

HonEyBuNNy berkata...

he2....teringat kisah tosei juga..huwawwa...comeii la bini dia..;-)

EdY Zaidi berkata...

tosai tu macam mana?hehe

alinac lover berkata...

hahahhah~ kalo yong baran mmg yong suka baling jerk hahhahaa

Redbloodsnow berkata...

haha...ada² je ko nih :D