Menulis Bukan Kerna Nama

Selasa, 1 Mac 2011

BLOGGER IDOL ANJURAN TIAFAZUNIA KINI BERMULA!BLOGGER IDOL ANJURAN TIAFAZUNIA KINI BERMULA!


Gua, mrfeckry. Nama kat ic gua Mohd Zulfikri. bin Abdul Jalil. Tajuk lagu gua nyanyi ni, kepadamu kekasih nyanyian M nasir Jamal abdillah, dan Hattan (old skool punyer lagu). Nampakkan gua dah menuju zaman ketuaan.

Clip ni gua letak untuk blogger idol bukan untuk lu orang jerit dan teruja dengan gemersik suare gua, atau bukan nak cakap wa ni M.Nasir wannabe..tapi ni owner blog - http://crayzeebaybiey.blogspot.com akan tembak dengan senapang gajah kalau gua tak masukkan clip gua.

Beb, gua tak ada clip lain. Takkan gua nak letak clip body builder or trainning kat gym gua pula. Ni clip yang member gua rekod masa dinner opis gua. Kira ok la ek.. saja je ngade-ngade nak join. 

Amaran keras!- jangan dengar lagu ni time menyirap. Nanti memang lu orang akan betul2 menyirap. Dengar clip ni kalau lu orang takleh tido. Comfirm tido punye. Tak percaya? try la. Kalau tak jadi, claim kat gua. Satu lagi, lu orang jangan gelak sampai nampak anak tekak. Pasal ni bukan clip raja lawak tau tak! Haha, kalau ta pendek umur le jawabnya.

Citer banyak plak gua, mana clipnya? Ni ha kat bawah ni...

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1



BLOGGER IDOL ANJURAN TIAFAZUNIA KINI BERMULA! DENGAN KERJASAMA AKMALHILMI DAN ANDYHOWTT

Ok gua rasa dah ekot da term contest ni. Kalau ade yang tak cukup, biasala kesempurnaan tu milik Allah, salah dan silap tu dari kita hambanya yang hina ini..

Share:

10 comments:

niesz berkata...

gud luck dear.. :)

Mr feckry berkata...

niesz:haha..lame tak muncul

misz molecule berkata...

wahhh.....maju tia skarang,,\dh organise smtin da..



gud luck der:)

Mr feckry berkata...

misz:luck untuk gua ke untuk tia

tia berkata...

bro, tia tepakse reject, sebab tia taknak yg ade musik sebenarnye. cuba bro tgk contoh contestant yg dah join contohnya.

nnt bro baca blk syarat2 tuh eh bro ? :)

thanxx! :))

Mr feckry berkata...

tia:haha..siut je lu

YanaMIB berkata...

wah 1st time tgk ko msk contest =P

gud luck!

Wyne @ Mouren Mauve berkata...

Wah wah wah, tidak ku sangka, Lu memang berbakat lah bro!! hehehe...

Bah, gua sokong dari jauh ni *Good luck!*

tia berkata...

bro taknak tukar video ke ? :(

Mr feckry berkata...

tia:bizi sket..takpe ni andai gua sempat gua buat..tapi tipis la..