Menulis Bukan Kerna Nama

Khamis, 3 Mac 2011

DI SEBALIK TABIR BLOG ..


Bro ben..gua join segmen lu....pada blogger lain yang teringin nak join pi usha blog bro ben. Ikut le apa yang bro ben ni nak..pastu lu orang taip le puas2..

 Bro..this 1st gua join segmen lu..so wa ucapkan assalamualaikum..luorang nak join..click here.


Gua mrfeckry..umur gua genap-genap sweet 26. Asal gua dari negeri hang tuah. Ala tempat yang parameswara jumpa kancil bertendang..ha..kat situ la asal gua. Sekang ni gua tengah menadah rezeki Allah kat Putrajaya. 

Gua ni memang minat dengan gym , lebih kurang dengan bro Ben ni la. Lengan gua pun lebih kurang je dengan dia, kalau ajak lawan arm wrestling sure berentap ni..hehe gurau je..bro ben tu lagi otai main gym. Di sebabkan minat gua sama, so gua suka hati join segmen bro ben ni. Sebelum ni tak pernah pun..tapi gua tengok gua dan bro ben ni ada persamaan yang sangat ketara...

Apadia persamaan gua dan Ben Ashari....?

Gua dan dia lelaki. Dan gua dan dia peminat tegar besi kat gym.

Jumlah follower gua...ciput je..around dalam most 70 je. Ciputkan..

Soalan dari bro ben Ashaari :

Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?

Ni jawapan gua..layan youtube dan Facbook dan semua suratkhabar di alam maya

Ceritakan kepentingan blog kepada anda

Ni jawapan gua. Tak ada tempat nak mengadu kasih...hahaha..writing is my hoby la..kalau tak menulis ni umpama macam tidor tak berdengkur..

Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?

Ni jawapan gua...blog hilang punca. Ni address die..mistisfiles.blogspot.com. Sebabnya blog tu banyak story pasal sejarah. Gua adalah peminat sejarah.

Dah tu je..lain hari kite jumpe lagi...
Share:

16 comments:

Mrs Hakim berkata...

PHEEWWIIITTTT...!!! ABG URAT BESI..HEHEHHE..SALAM SINGGAH DR BLOG BEN

Mr feckry berkata...

mrs:besi berani magnetik

Mr feckry berkata...

mrs:besi berani magnetik

apisv2 berkata...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

Mr feckry berkata...

apisv:salam sket

Hackers berkata...

Kembar Ben Ashaari la..wah..bdn macam sama je..huhuhu

Tanpa Nama berkata...

datang dari belog abg ben :)

Mak Su berkata...

hai mr feckry

kita datang jenjalan :P

JIJI YU berkata...

kah33....sekali tgk lengan beso kemaen..aku buak ade lagu maher zain..masyuk..aku amen gym jgk..tai tak nak maen besor2..eehe..e.

ryder berkata...

BW and follow dari segmen Ben..

bun berkata...

waw,ngatkan boleh kalahkan abg ben
hahhaha,dalam hati ade iman
insyaallah

salam singgah

ADfeez berkata...

singgah dr blog abg ben... usha kembar abg ben sini :P

Huszaini berkata...

ketul ketul aaa!

mas.saari berkata...

singgah n follow dari blog abg ben..
salam perkenalan~

meaw berkata...

aiiiiiii mr feckry, bawak rombongan dari blog bro ben :)

sudah folloe :)

rizaros berkata...

salam pkenalan.. datang dr blog abg ben:) dah follow.. nnt follow kita balik tau..maceh..
~~~>>>rizaros.blogspot.com
>>cntik background :)