Menulis Bukan Kerna Nama

Sabtu, 5 Mac 2011

Gua tengah kerat 18 berukband Maxis


Bengang gile gua dengan berukband Maxis ni. Selow gile. Signal dia HSDPA da. Tapi nak buka blog pun nak kene tunggu 10 minit.

Gua pun pelik. Kenapa gua di timpa dugaan berbentuk internet ini. Adakah maxis tu sengaja menghisap darah gua dengan menyelowkan couveragenya kat gua. Ni mesti pasal kes termination fees yang gua tak bayar tu. Memang dasar penipu la maxis ni.

Macam mana gua nak blogwalking, macam mana gua nak update blog, macam mana nak buka FB, Haiyo, mau mendidih gua dengan maxis ni. Gua tak kira , lepas gua berjaya post entry ni, gua nak lumat berukband ni kat dalam lesung batu gua. Pastu gua nak pijak-pijak berukband ni sampai jadi abu.

Pada manusia rakyat Malaysia kat luar sana, kalau pi ade promotion maxis berukband yang cakap kalau renuew contract without termination fees, lu kasi pecah muka promoter tu. Menipu je dorang tu.

Gua nak tukar broadband. Ada cadangan tak ?(nampak gambar atas tu, gua da ready nak hempuk maxis ni)
Share:

5 comments:

cik ayin berkata...

kehkehkeh..relax r bro :P

yatie's EPISODE berkata...

haha. pkai celcom lah. cube try test. hihi

Syida Shukor berkata...

alamak , kita guna wifi uni macam mana nak cakap :P

misz molecule berkata...

hahaha..






nak hempuk..tp muka senyum melebar je...








try guna celcom..tp ikut tmpat jgk...





line okey, bgus la...






tp nak lg heaven..












P1 mac lahhhh...!!!superb

misz molecule berkata...

p1 max..