Menulis Bukan Kerna Nama

Rabu, 6 April 2011

gua pukau cek pin?

Cek pin, nama auntie gua yang bernama rahmah.

Masa gua balik johor, gua temankan auntie gua pergi bank. Auntie gua ni simple je. Dress up tak la macam anita sarawak. Cuma macam fauziah nawi dalam citer pondok burok je.

Tapi uwangnya, lagi banyak dari gua.

Auntie gua nak keluarkan ASB 100k. Dia ajak gua teman. Takut le ade orang nak ragut ke. Kira gua jadi guard die la. Apa lagi, gua pun folo die pergi bank. Kalau tak silap bank tu name die rhb. Terkejut beruk opicer tu dengar auntie gua nak cash 100k. Pas tu opicer bank tu usha pelik kat gua. Die soh gua jauh sikit dari Auntie gua. Cam nak cakap personel la dengan auntie gua.

Pas depa berbisik, auntie gua toleh gua," dia ni anak sedar makcik la....tak ade keroje je die nak pukau makcik. Makcik yang soh die eskot makcik."

Cilakak punya opicer, ade ke dia ingat wa pukau auntie gua...
Share:

4 comments:

MOFASAD berkata...

badan dah ketul ketul tapi tak pukul opicer tu tak guna jugak bang.

hahahaha

cik ayin berkata...

muka pukau org ke??hahaa

kechixx berkata...

heeeeeeheheheeeee,,,,kelakar je;)

HLiza berkata...

Dia tengok ko mcm bonzer..