Menulis Bukan Kerna Nama

Jumaat, 8 April 2011

Holidey sabah final - Ladang lembu...macam kat New Zealand!

Ok ni entry last pasal sabah. Lepas ni tak ade dah.

Tempat ni wa lupa namanya. Wa rasa macam area kundasang juga la. Sebab tak jauh dengan gunung kinabalu tu. Ni tempat terenak lembu itam putih. View sebiji macam kat Nez Zealand. Kalau wa kencing orang wa cakap wa pi Nez Zealand pun orang caya. Actually lembu-lembu kat sini semuanya di import.

Wa cari juga mana tau ada lembu coklat. Memang tak ada.

Ok, jom usha pic yang wa snap kat sana.





Masa on da way ke airport , wa tak henti2 tengok pemandangan di Sabah. Holiday wa kali ini betul membuka mata wa tentang keindahan flora dan founa. Ya la bagi anak muda zaman sekarang dorang tak minat akan bende ni semua. Dorang lebih suka fun and enjoy.

Ala dulu wa pun macam tu, tapi sekarang ni mungkin usia gua telah mempengaruhi. May be wa nak tua dah kot.

Sekali sekali mengamati permandangan yang cantik-cantik ni, boleh buat kita rasa ta'jub dengan kekuasaan Allah s.w.t..

sekian story de sabah...
Share:

6 comments:

Nazatul shima berkata...

aku rse mcm knl la plak wife ko ni..isk3..

Mr feckry berkata...

gayah:orng to' jiring le

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

salam
org barukawen katakan...
teruskan gua doa bahgia terus

Mr feckry berkata...

brutal:gua pun doa untuk lu

ayaa alyy berkata...

aya pon tgh plan nk g sanaaa.

**amboi3 bahagia nyaa :) hehe

Mr feckry berkata...

ayaa:standard la