Menulis Bukan Kerna Nama

Rabu, 13 April 2011

Unifi ke astro ke

Ade satu masalah yang gua tengah pikir.

Nanti kat rumah yang nak duduk tu nak pasang Unify ke, nak pasang astro ha? Kalau pasang astro, gua kire balik expenses utiliti bill cam meningkat sikit. Tapi, kalau gua guna  unifi, kurang sikit. Cuma bila wa pasang unifi wa tak boleh tengok bola live. Kalau movie, boleh download atau tengok terus dari internet.

Dari semala wa pikir. Masih di dalam pertimbangan lagi. No2 tak kisah kalau pasang unify. Lagipun internet sangat penting bagi kami berdua yang merpati sejoli ni.

Macam mana ek?

Pasang dua-dua? Membazir. Jangan terlalu mengejar hiburan.
Share:

4 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

kami (me & hubby) pilih unifi.. kekekeke

embun d tengah malam berkata...

pilih dua2 senang bro...baru best

embun d tengah malam berkata...

pilih dua2 senang bro...baru best

Redbloodsnow berkata...

haha..a'ah tol ckp embun tu. lg senang...hikss