Menulis Bukan Kerna Nama

Khamis, 26 Mei 2011

Ending Mantera Anjasmoro cam haram je



Menyirap betul wa dengan ending citer mantera anjasmoro.

Bila tengok ending tak seperti di harapkan, rasa macam tak berbaloi follow tiap-tiap minggu. Buat la citer tu habis tanpa persoalan. Ini tidak, gua tenganga bila citer tu habis camtu je. Macam idea tersekat je. Ni mesti nak buat mantera anjasmoro 2

Ala cam citer susuk tu. Kan ade susuk 2.

Lepas ni wa nak tengok adi putra belasah orang dalam KL gangster. Dari komen manusia-manusia yang pi tengok pra tonton, sumenye  kata best. Cam citer young and dangerous. Kalau wa tengok tak best citer tu, wa cari sekor-sekor blogger yang kate citer tu best.

Pastu wa betul-betul kasi lu diam!

Wa tengok trailer KL gangster tadi....wa perasan style gado dorang cam tomoi...hmmm bila la orang melayu nak bawa naik silat...

Tomoi...asalnya buah silat juga...

Lu orang tengok demo silat ni, hebat ke tak? Sampai sekarang wa rasa ni demo silat terbaik..


Hope sangat pasni ade la pembikin filem ke tengahkan stykle gado pusaka melayu ni.
Share:

4 comments:

yatie's EPISODE berkata...

oh, cerita mantera tu, kamis lepas tu episode last ke tu? mcm tergantung je ctenye. -.-" kan?

ayaa alyy berkata...

nasib tak minat lgusngg. heheh :P so x pernah tgk. tp kt ofis rmai jgk dok geram ending tak best.

Anna Boleyn berkata...

wa...x tngok lah ending die camne??

misz molecule berkata...

aik??


citew ni dah habis??aigoo