Menulis Bukan Kerna Nama

Rabu, 4 Mei 2011

Trainning sukan treasury + Perlawanan pembukaan Acara bola sepak Tresury


Hari ni wa pepagi dah bangun.

No2 ada final exam. Ala dia kan amek e-pjj. Ni bukan paper 1st die. Rasenya dah yang ke 3. Before die gerak dalam pukul 6.30. Pastu sangkut kat jem di hicom. Paper sebelum ni die masuk dewan lambat. Biasa la, masuk dewan lambat untuk paper caculation memang cuak la kan. Gua dah rasa dah dulu.

So, kali ni wa soh die gerak 6.16. Awal sikit. Mana tahu boleh lepas jem. Sementara die bersiram tadi, wa pun mengorek-ngorek peti ais. Wa cekau nugget. Gorengkan, pastu letak dalam bekal untuk die. Nanti bile sangkut kat jem, boleh le die makan. ( cam promote diri sendiri je)

Hari ni wa akan ke cyber untuk trainning sukan treasury punya olahraga. Wa kena ajau budak main tarik tali. Wa tak kira, wa nak mencelah juga main olahraga. Last year dorang tak bagi. Lantak la.

Petang ni pula wa ada game bola. Game bola padang untuk kejohanan sukan perbendaharaan 2011 kat UKM bangi. Memang pewai la wa petang. Dalam kepala wa pikir, sempat tak nak pi gym tengah hari ni?

Bila dah banyak aktivit camni, untuk kekalkan energy dan strenght, wa kena pilih plan pemakanan yang betul. Kalau tak comfirm kena kutuk bila pewai nanti. Gua akan makan protein lebih banyak . Karbohidrat wa makan sikit. Pastu air kosong wa kena minum banyak.

Camtu la wa jaga badan wa.
Share:

6 comments:

efa berkata...

good luck utk main bola nanti moga menang ahaha :) waah lama tak tgk org main tarik tali wee :)

alinac lover berkata...

err..durian kunyit cane ek?

HonEyBuNNy berkata...

jaga badan untuk stamina....;-)

good luck...;-)

✿....rossa alina....✿ berkata...

rajinnye amek pjj..huhuhu..xlarat den..btw,good luck k.. :)

tia berkata...

wahhh! suami mithali lahh mr feckry nehh!

tp enn enn, npe 6.16? 6 suku ke hape? hihi!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

pakat tak lama la 2 orang kahwin nak jaga badan..